![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kolpa bu haber
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞBAKAN ŞEHİT YAKINLARINA "GÖREVLENDİRİLMİŞ TERBİYESİZLER" DEDİ YETER ARTIK TÜRBAN KONUSUNU BIRAKIN TERÖRE ÖNCELİK VERİN DAHA KAÇ ŞEHİT VERECEĞİZ YETER ARTIK HÜKÜMET İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
ya bırak bu ne biçim haber.biz rızanın getirdiği adem dursunlara,youlalara katlandık.bırak ertuğrulda gelsin.onu da görelim.tiganadan kötü olamaz.en azından topuz ve ünalı getirebilir.o zaman alemin kralı olur.tabi bu yönetim o parayı transfere ayırabilirse.hiç ümidim yok ama allahtan ümit kesilmez.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Yonetim karar veremedikce bu tip haberler cikacaktir | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bu pasarella kim ya ertuğrulun bile karnesi daha güzel ya adam avrupada geleceği olan 20 teknik drektör arasında valla bu senede hüsran olcak ya ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | telloda hayırlı olsun bu arada iyi bi adama benziyor portoya attığı gol müthiş inş fenerde atar seneye. marinho yu getiremiycemize göre ertuğrl en iyisi burdan yazarlarada sesleniyorum artık köstek değil destek olma zamanıdır duyrulur
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |