![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #351 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İ.Akın bence harika bir futbolcu ama tigana onun kıymetini bilemiyor illa İ.Akın'ın satılması mı lazım mesela john carew,ahmet hassan onlarda birer yıldız oldular ama ne olursa olsun sergene benzeyemezler dimi ama... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Dedik ya birkere "BEŞİKTAŞK ya RUHUMUZDADIR yada HİÇBİRYERDE"..!!! O yüzden gözünle değil,dilinle değil,kalbinle değil RUHUNLA SEV..!!! | ||
![]() |
|
![]() | #352 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Evet İ.Akın İ.Mansızdan futbol zekası olarak daha üstün olabilir ama şöle bir şey var ki İlhan karda kışta da antremanlarda en çok koşan mücadele eden, maçlarda yüreğiyle oynayan o formayı terletmeden sahadan çıkmayan, gerekirse bir takım arkadaşı için bütün varını yoğunu ortaya koyan(bknz. gençlerbirliği maçı)i.akın ise bir arkadaşı gol attığında üzülebilen bir oyuncu (iyi takip edenler hatırlayacaktır delgado gol attığında i.akın ın suratındak ifadeyi hangi maç olduğunu hatırlayamadım şimdi ama bu bencilliğine örnektir.) yani aslına bakarsak İlhan da çok profesyonel bir oyuncu değildi ama en azından o formayı üstüne geçirdiğinde çok farklı bir kimliğe bürünüyordu İ.akın da bunu iki senedir göremiyoruz. En son 4-3 lük maçta yüzümüzü güldürdü ama o maç zaten takım olarak süperdik... Neyse İ.Akın bundan sonra eğer oynama şansı bulursa umarım ilk sene ki i.akın gibi oynar biz de onu gene bjk nın yıldızı yapmak için elimizden geleni yaparız... Konu dartheagle tarafından (07-03-2007 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #353 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İbrahim Akın'a Henry örneği ! Tigana’dan İbrahim Akın’a hem övgü, hem uyarı geldi. ![]() 08 Mart 2007 09:38 Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, bir türlü beklenen performansı veremeyen futbolcusu İbrahim Akın’la çok ilginç bir görüşme yaptı. Fransız teknik adam, genç yıldızla Ümraniye tesislerinde gerçekleştirilen özel görüşmede “Senden çok şey bekliyorum. Ama ancak çok çalışırsan potansiyelini değerlendirebilirsin” dedi. İbrahim Akın’ı Fransa’nın dünyaca ünlü futbolcu Thierry Henry’ye benzettiğini söyleyen Tigana şu ifadeleri kullandı: “Futbol stilin Henry’ye benziyor. Ben Monaco’yu çalışırken Henry de senin gibi genç bir yetenekti. Üstelik senin yaşındayken özellikleri senden daha azdı. Ancak bitmek bilmeyen bir çalışma isteği vardı. Antrenmanlar bittiğinde hepimiz soyunma odasının yolunu tutarken beni durdurur, ’Biraz daha çalışalım’ der, benden özel idmanlar isterdi. Beni çok yorardı. Hatta eve gittiğimde eşim bana ’Neden hep böyle geç ve yorgun geliyorsun’ diye sitem ederdi. Ama sonra geldiği nokta ortada ‘ÇOK ÇALIŞMANI İSTİYORUM’ Eğer sen de onun gibi çalışır, hiç bıkmadan özel idmanlar yaparsan çok üst düzey bir futbolcu olmaman için hiçbir neden yok. Senden sadece çalışmanı istiyorum. Bunun için de gereken her türlü yardımı yapabilirim.” Bu sözler üzerine İbrahim Akın da hocasına teşekkür ederken elinden geldiği kadar fazla çalışacağını belirtip “Sizin güveninizi boşa çıkarmamak için çok çalışacağım” dedi A.GÜCÜ MAÇINDA ZOR Süper Lig’de bu sezon 13 maçta forma giyen genç futbolcu bunların sadece 4’ünde ilk 11’de sahaya çıktı, gol atmayı ise başaramadı. İbrahim’in bu hafta sonunda sakatlığı nedeniyle Başkent’teki A.Gücü maçında forma giymesinin ise zor olduğu açıklandı. Kaynak: Haber3
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... | ||
![]() |
![]() | #354 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
paslasma muhabbeti konusunda bi sey daha var..Akin bu konuda beslenmio beslemio evet..ama sadece akinla ilgili bi mesele degil bu..nobre ornegi daha acik: nobrenin gelisinde sevinememistim ama golcu oldugu icin iyi olur takima demistim.ancak hic de oyle olmadi.nobrenin fenerdeki durusyla bizdeki durusu ayni degil..nobreye bi macta en az 10 pas gidiodu ve nobre bunlarin en az birini gole cevriodu..cunku besliolardi adami..bizda oyle degil.nobrenin ayagina top gelmedigi mac biliorum ben.golcu die alinan adam pasla beslenmez mi? demek ki takimin oyun anlayisinda bi sorun var.. sorunlarin cozulmesi ve Akin in ankara macinda forma giyebilmesi umuduyla,Besiktas askina saygiyla.. | |||
![]() |
![]() | #355 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
saygılar Konu ferro1903 tarafından (08-03-2007 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #356 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya i.akın a kılıf hazırlamaya gerek yok o isterse Türkiye nin en iyi oyuncusu olabilir ama o Sergen in sadece kötü yanlarını örnek alarak yoluna devam ediyor. Umarım kendini toparlar kimse i.akın ın kötülüğünü istemiyor ama İ.Akın konusunda Tigana ya bu kadar suç bulmayı da kesmek lazım yabancı hangi hoca gelirse gelsin i.akın ı şu haliyle kolay kolay oynatmaz onlar futbolcunun ne yapabileceğinden çok eline geçen fırsatlarda neler yaptığına dikkat ederler ve i.akın şu ana kadar NE YAZIK ki bunları iyi değerlendiremedi tek dileğimiz ilk senesine artık geri dönmesi... | ||
![]() |
![]() | #357 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Akın 18'e M. Sedef tribüne BEŞİKTAŞ'TA Tigana ile yıldızı geçtiğimiz hafta barışan İbrahim Akın dünkü maçta Fransız hoca tarafından 18'e alındı ancak sahaya sürülmedi. Jean Tigana, 19 kişiyle gittiği Ankara'da genç Mehmet Sedef'i tribüne yolladı.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |