![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
feyyaz en cok sevdigim futbolculardandır ama bu yaptıgı doru bi davranıs diildir oktay konusu zaten konusmaya degmez yalnız hatırladıgım kadarı ile olay tam tersi yani oktay serdarın sevgilisine goz koymustu besiktas etigi budur iste sen futbolcunun haklarını koru ki oda seni sahada tatmin etsin ole her sene yabancıları degistirip fazla para veren oldumu satmakla 10 tane adam gonderip 10 tane almakla olmuo bu isler
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
| |||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
| |||
![]() |
![]() | #6 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | öncelikle Beşiktaş tüm oyuncuların parasını ödemektedir sdce maç başı primlerinde aksamalar olmaktadır bunun için yabancılar bu tür sorun pek fazla olmamıştır. sdce kleberson kaçmak için bahane aradığından parasal konuları ifade edip kaçmıştır. yoksa normal anlaşmadaki herşey ödeniyor sdce maç başı primlerinde aksamalar oluyor. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bi de ricoyu alex le malexle karsılastırıosunuz ya tek bi soru sorucam ricardinho kosmuo yuruyerek oynuo dienlere siz hic alexin luganodan ve ya edu dan top aldıgını gordunuz mu ama ben ricardinho nun toramandan gokhan dan ibrahim uzulmezden top aldıgını gordum!!!!!
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Rico gidebilir de DeLGaDo kalmalı bence bu sene takıma ısınmış bir DeLGaDo dan en ii şekilde faydalanacağız inş.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |