![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ----------------------------hakan arıkan-------------------------------- colloccini*------------ibot.------------------gokhanz---------iboü--------- -------------------------yaya toure*-------------------------------- ---------------------------------------ricardinho*--------------------- mehmet t.(ali tandogan)---------delgado*-------------------tello*------ --------------------------------bobo*(nobre)-------------------------- senin elinde eger yaya toure gibi super bi on libero olursa bu takımda bu sekilde oynayabilirsin ve bunun gibi seydo keita, emana, geremi tarzında bi onlibero sart ve bunuda almak zorunda yonetim zaten ertugrulu getirmekle buyuk bi kumar oynadılar o yuzden cok ust duzey bi on libero sart ole 1-2 milyon veriyim bi tane alıyım olayına girerlerse ocagı goremezler yukarda kadircaya arkadasım yazmıs ricardinho ve delgadonun gitmemesi hatta kadroyu onların uzerine kurmaları sart demiz aynen katılıorum bu iki futbolcunun mutlaka kadroda olması lazım
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İkiside kesinlikle kalmalı.Geçen sezon tigananın saçma sapan taktikleri ve oyun anlayışı yüzünden kendilerini gösteremediler diye düşünüyorum.Delgado şanssız sakatlıklar geçirdi birde.Önümüzdeki sezon ben onlardan çok umutluyum şahsen.Doğru yerde doğru taktikle oynatıldıkları taktirde ikisininde takıma çok katkı yapacaklarına eminim.
__________________ ![]() Konu bjk77 tarafından (04-06-2007 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |