![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Küçük Hesaplarla Geçiyor YAŞAM ![]() | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
߀ŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | üni'deyim + okul öncesi menzunu olduğum için 1 Den 5 e Kadar Anaokuluyla ilgileniyorum öss de i.üniversitesi Edebiyat fakültesini kazandığım için lisede menzun oldum okulda yarımcı öğretmenlik yapıyorum SaßahLarı KapiTo?? ![]()
__________________ .................................... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | okulda namaz kılınmasın dedik die türk mü deilliz bu forumda kimse kimsenn türklügünü ve dinini sorgulayamaz ben okulda namaz kılınmasına karsıyım ve turk tarihini gayet ii biliorum eer bi konuyu saptırmadan tartısamıosan neden konu acıoruz | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | konu açmakla olay ßitmiyo Alıntı:
__________________ .................................... | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yuh yaa ırkçılığa nasıl geldiniz anlamadım hala.....dionysus arkadaşım baya gzl açıklamış bi daha anlatmaya gerenk yok sanrıım...bi bak bakim ırkçılığın sözlük anlamına
__________________ Küçük Hesaplarla Geçiyor YAŞAM ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ .................................... | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | İşe Gitcem uykum Geldi ßu arada konuyu Toparlıyim Ama öncelikle çok ßilmiş havanızdan ßi geçinin öğrenmeye bakın kitap okuyun ßol ßol ama Tarih Taaaa osmanlılardan ßaşlayın işte o zaman daha ßilgili olmuş olursunuz + demek istediğim okullarda Fuhuş... Esrar... içki... her türlü halt karıştırılırken Hiç ßi ZorLama olmadan kendi istedikleri ißadetleri yapanlara Karşı olmaları öncelikle ßi Şu Lanet pis şeyLeri Temizleyin Namaz kılmanın Hiç ßir Sakıncası yokken onların Sakıncası var
__________________ .................................... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |