![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | geçen sene delgado gelsin diye bagıran taraftarlar şimdi gitsin diye bagırıyorlar hiç anlamıyorum biraz sabırlı olun delgado iyi futbolcu | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Delgado Bu Sezon Kendini Gösterecek Unutmayın Geçen Yılda Birsürü Avrupa Kulubü Peşindeydi Ajax'ında Talip Olması Cok Doğal Gelecegi Parlak Delgado'nun Uyum Sorununu Aştı Bu Yıl Damgasını Vurur Lige..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | görüyorum ki delgado yu bazı arkadaşlar çok kötü sanıyor ve gitmesini istiyorlar ancak şu unutulmamalı ki delgado uefa'nın gol kralı olmuş ve çok etkili oyunu olan birisi sdce arjantinlilerin gittikleri ilk senelerinde nedense çok etkili olamıyorlar peki diyelim ajax a gitti adam orda diego gibi harikalar yarattı o zaman ne diyeceksiniz? | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. Konu KaRTaLMaNYa tarafından (03-06-2007 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |