![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
''SATILIK CORDOBA'' TRABZON MAÇINDA DA ONU KALEDE GÖRMEK İSTEMİYORUM !!!
__________________ BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | beşiktaş hiç bi zmn maç satmadı,cordoba böle olmasına sebep oldu,çok ağır ithamlar war görüşlerini bildirenler için,herkez buraya fikrini yazar,kimse kimseyle de aynı fikri paylaşma zorunda da değildir,biraz daha sağduyulu olalım lütfen..oldu bitti işte uzatmanında alemi yok.bizim böle şeylerle işimiz olmadı,olmamalı da, beşiktaşa yakışmıor,elalemin 3 kuruşluk insanlarının ağzıa laf wermekden başka bişey yapmıoruz.
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | ||
![]() |
![]() | #27 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER UĞRAŞMA BİZİMLE G*T OĞLANI fener BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAHİLİN BİZİN G*T OĞLANI tümer BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN | |||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
sinem abla sana aynen katılıyorum.uzatmanın manası yok.ayrıca taraftar olarak enkötü yanımızda ortaya birkez daha çıktı.biz çok kolay oyuncu harcıyoruz.fener maçından sonra göklere çıkarılan kartal cordoba nın şu anki sıfatına bakın.sizce doğrumu yaptığınız.bu kadar kolay harcayamazsınız beşiktaşlı futbolcuları.harcatmayız.ben ve benim gibi düşünenler her zaman beşiktaşın ve beşiktaşlı futbolcuların arkasında olacak.siz olmasanız bile.bu böyle geldi ve böyle gider... ![]()
__________________ DeLİkAnLı AdAm ReNkLi TaKıM tUtMaZ... | ||
![]() |
![]() | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ARKADAŞIM HARCAMAK DEĞİL TAMAMMI,BU MAHALLE TAKIMI DEĞİL,BEŞİKTAŞ!!!,ADAMLAR KÖTÜ OYNASIN BİZ ARKASINDA DURALIM,BÖLE Bİ MANTIK YOK,HEPSİ PROFOSYONELLER,GELMESİNİ BİLİOLARSA GİTMESİNİDE BİLECEKLER,ZARAR WERİOLARSA DAHA NE İŞLERİ WAR BİZLE,CORDOBA BİZE ZARAR WERDİ,Kİ ÖZELLİKLE BÜYÜK MAÇALARDA ÇOK BARİZ HATALAR YAPAN Bİ ADAM,BEŞİKTAŞIN BUNLARI NE KALDIRABİLECEK NEDE ONAYLICAK Bİ DURUMU SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL,YERİMİZE Bİ DİKKAT EDİN CETVELDE YA LÜTFEN GERÇEKÇİ OLUN BİRAZ,TAMAM İYİ ADAM AMA ÇOKDA İYİ DEĞİL,BİZE DAHA FAZLASI LAZIM...
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |