![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #101 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği yeni isimleri Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, kendilerini siyah-beyazlı renklere bağlayan imzaları attı. Milli kaleci Rüştü, "Hedeflerim var" derken, Yozgatlı da, "Çok mutuyum" dedi. Rüştü: "Bana değer veren, bana güvenen kişiler arasındayım. Bana layık görülen bu değeri en iyi şekilde kullanmak istiyorum. Beşiktaş'ı büyük başarılara taşımak için buraya geldim. Hem kendi adıma hem de Beşiktaş camiası adına hayırlı olsun" "Öncelikle buraya gelirken hedefleri bitmemiş birisi olarak gelmek istedim. Gerek Milli takımda ve Fenerbahçe'de büyük başarılar yaşadım. Bunlardan gururluyum. Buraya da yeni hedeflerimin bitmeden geldim. Burada görev almaktan gurur duyacağımı başkanımızla da konuşmamızda açıkladım. Bu saatten sonra tek amacım Beşiktaş forması altında büyük başarılara imza atmak. Hedeflerin bittiği yerde başarı gelemez. Benim hedeflerim halen var ve bunları bu kulüp içinde yaşamak istiyorum." "Para için gelmedim. Beni tanıyan tanır. En iyi tanıyanlardan birisi de eski başkanım Ali Şen'dir. Şuanki yönetimdeki kişilerin de benim maddiyata önem verip vermediğimi bilirler. Buraya maddiyat için değil, hedeflerimin bitmediğini ve daha Türk futboluna hizmet edebileceğimi kendimde gördüğüm, bu inancı hissettiğim için geldim." "Bu bir anda alınan bir karar değildir. Düşünerek geldim. Bu kararı alırken aklımdan olumsuz bir düşünce geçmedi. Bundan sonra da geçmeyecektir." "Aldığım ücret takım içi dengeleri bozmayacaktır. Çoğu zaten tanıdığım arkadaşlarım, kardeşlerim. Ben zaten takım içerisinde dengelerin bozulmamasından yanayım. Ama bu dengeler bozulursa ilerleyen günlerde konuşulur" "2002 Dünya Kupası sonrası Milli futbolculara karşı tüm Türkiye'de büyük bir ilgi ve sevgi yaşamıştı. Bu sevgiyi ben ilk olarak Beşiktaş seyircisi ile gördüm. Sonra gittiğim her statta da bu ilgiyi yaşadım ama başlangıcı Beşiktaş taraftarı ile olmuştur." "Ben Beşiktaş taraftarının yapısını biliyorum. Herhangi olumsuz bir tepkiyle beni karşılayacaklarını da sanmıyorum. Tabii büyük camiadan bir bşka büyük camiaya geçince çatlak sesler çıkacaktır. Ama ben bayrağına hizmet eden bir insanım. Camianın bayrakla bağlantısı da bellidir. Buraya namusum şerefimile geldim ve bana güvenenlerin bu güvenini boşa çıkartamayacağım." "Huzursuzuluğu ve değer vermemeyi bir camiaya yansıtmak doğru olmaz. Ama ben olayın kişiler bazında da konuşulmamıs gerektiğini düşünüyorum. Gönül ister ki her futbolcu her takıma istediği gibi gidebilsin. Biz de profesyonellik adına bu işi yapıyorsak bu tür olaylar olabilir. Olmasında da fayda var" "Daha önce Süleyman Seba döneminde transfer olacakken talihsiz bir kaza geçirdim ve transfer olmadı. Yıldırım Demirören ilk başkanlık döneminde de beni çok istedi ama o zaman da olmadı. Nitekim bir olmadı iki olmadı ama sonunda gerçekleşen bir olay oldu. Bu nedenle de çok mutluyum" Mehmet Yozgatlı: "Şuan mutlu ve huzurluyum. İnşallah takım adına başarılı oluruz. İki tarafa da hayırlı olsun" AYRINTILAR AZ SONRA... | ||
![]() |
|
![]() | #103 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aynen tum camımamıza hayırlı olur ve de uğur getırır ınşallah. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |