![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Allahın Kayserisi Agaghowa ya imza attırdı, biz ? | |||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yahu "tüpcü" dedigin Koskoca BESİKTASİMİZİN Baskani adam akilli konusun ...Bilmem admin hala uyanmamis gorunuyor benim bildigim bu sekil davranislar suresiz nopost olmali!!!
__________________ Üç Hece Sekiz Harf Sadece Beşiktaş ![]() | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Para fazla geldi saçacak yer bulamıyo yönetim..rüştü ne arkadaş yaa hangi akla hizmett...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Mehmet Yozgatlı ilaç olur bence senelerdir çektiğimiz sağ kanat sıkıntısına.ama rüştüye anlam veremedim...
__________________ δ₤ΓT@Ç #8 Biz her nekadar sosyetenin cilalı basamaklarında yürümesekte, Her karakolda ismimiz,her limanda izimiz,her kızın cebinde resmimiz vardır. Çünkü bizler GEMiCiYiZ... Biz Gemiciler Biraz Çapkın Oluruz...... | ||
![]() |
![]() | #65 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Fener in cürüklerini aliyoruz bu nereye kadar? allahim daha sacma transfer ler olamaz siz bekleyin tello kurtarir bizi ![]()
__________________ Cok Sevdik be Abi Mekkanin Cennet olsun Optik Baskan | |||
![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Runje yi yerden yere vuranlar şimdi kalkmış neden gitti diyorlar.Medyada dahil.Anlamadım gitti valla.Adam kaç maçı kurtarmış,ve en önemlisi kaç puan kaybettirmiş.O puanları yazsak şampiyonuz yaw. ![]() | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hayırlı olsun ikisinede umarım bu transferler gelecek sene bize yarar va fbliler ddli edecek futbol oynarlar
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Anlamadığım şu; kendinizi o kadar büyük görüyorsunuz ki, seçilerek oraya gelen Beşiktaş camiasının başkanına hakareti bile kendinize hak görüyorsunuz. İster beğenin ister beğenmeyin o kişi oraya Beşiktaş kongresinin oyları ile geldi. Küçümsediğiniz o kişi Türkiye nin önde gelen iş adamlarından birisi. Belkide o noktaya ulaşamadığınız yada asla ulaşamayacağınız için kıskanıyorsunuz. Kendinize gelin. Y.Demirören Beşiktaş camiasının başkanı. Beşiktaş taraftarı olabilirsiniz ama Beşiktaşlılık kültüründen uzaksınız. Bende bu yönetimi desteklemiyorum. Kongrede de o yüzden oy kullanmadım ama kongre üyesi olmam bile bana Beşiktaş camiası başkanına hakaret etme hakkı vermez. Eleştirmek de bir yere kadar. Yapılan transferler size göre yanlış olabilir, benim kabullenemediğim transferlerin sayısı az değil, ama bu sene yapılan transferlere bakarsanız (fenerden gelen); Runje gitmek istediğini söylüyor o yüzden Rüştü ile anlaşılıyor. Türkiye de boşta olan bans başka iyi bir yerli kaleci söylermisiniz. Rüştü karakterli bir kaleci, deneyimi ile bize faydası olacaktır (Keşke Runje kalsaydı, rüştü alınmasaydı). Rüştü ile anlaşılmasaydı, yeni bir kaleci arama süreci en az 1 ay sürecekti, ve kaleciye de onlarca para ödenecekti, gelen kalecide kapalı kutu olacaktı, ama ne oldu. Runje gitti, Rüştü geldi. Hakan-Murat-Rüştü üçlüsü bize yeter (şampiyonlar ligini kazanmak gibi bir hedefimiz yoksa). Mehmet yozgazlı ise sağ kanat oynayabilen yerli statüsünde olan gerektiğinde forvet oynayabilecek iyi bir oyuncu. Bize çok maç kazandıracaktır. Burak ın verimsizliğini düşünürsek M. yozgatlı kilit oyuncu olabilir. Sıkışık defansları açmakta kilit görev alacaktır. Bence iki oyuncuda işimize yarar. | ||
![]() |
![]() | #70 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkkadaş ben de bu forumda koskoca beşiktaşımızın 6000 üyeye ulaşan üye potansiytelindeki forumunda başkanımıza en büyüğümüze beyimize tüpcü denmesini sindiremiyorum içime saçmalamayın aloo !!!!!
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |