![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | iyi bir oyuncu Bundan sonra Besiktasin oyuncusudur ve besiktas formasi altinda terini akitacaktir sonucta oyuncularda birer isci onemli olan takima katkisi ve ahlakli olmasi | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aman herkes ıyı ıyı deyıp duruyu yahu ıyı olsa fener bunu nıye bıraksın bıze nıye versın salakmı bu ezıkın başkanı yahu anlamadım gıttı
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | tamamda fenerinde zaten birakma niyeti yoktu ucuza kapatmak istediler bu arada Bjk devreye girdi aldi carlosu real niye birakti kotumu yok ama fener iyi para verdi diye geldi | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Yozgatlı bomba gibi 'Beşiktaş'ta kalıcı olacağım. Büyük kupalar kazanmaya geldim' 21 Haziran 2007 Perşembe 10:44 Beşiktaş'ın yeni transferi, teknik patron Ertuğrul Sağlam'dan aldığı özel program ile sezona bomba gibi girmeyi planlıyor. Büyük özveri Siyah-beyazlıların Fenerbahçe'den transfer ettiği Mehmet Yozgatlı, yeni sezon öncesi hazırlıklarına erken başladı. Tatilini yarıda keserek dün sabah Ümraniye Tesisleri'ne gelen deneyimli futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan aldığı özel çalışma programıyla sezon startını verdi. Arkadaşlarından 10 gün önce idmanlara başlayan Yozgatlı, kamp dönemine hazır ve güçlü girmeyi planlıyor. Kalıcı olacağım 10 gün sonra başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesinde Ümraniye'de çalışmalarını sürdürecek olan başarılı futbolcu, siyah-beyazlı takımda kalıcı olacağını ifade etti. Yozgatlı "Bundan sonra Beşiktaş'ın başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. Buraya kupalar kazanmaya geldim. Taraftarlar bambaşka bir Mehmet Yozgatlı izleyecek. Bana güvensinler. Mahcup olmayacaklar" açıklamasını yaptı. Fotomaç | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |