![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
Kabze’nin imzası gelecek hafta BEŞİKTAŞ’IN, Galatasaray’dan transfer ettiği Hasan Kabze ile gelecek hafta başı sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulübün Gökhan Ünal’la büyük ölçüde anlaşması ve Kalli’nin ‘gidebilir’ dediği Hasan Kabze’yi renklerine bağlayan, ancak bunu sır gibi saklayan Beşiktaş yönetiminin bu transferi en geç salı günü kamuoyuna duyuracağı ve golcü futbolcu ile gelecek hafta sözleşme imzalayacağı belirtildi. kaynak:fotospor YA bu iş nooldu aldık galiba baksana sözleşme imzalıcak diyo yani bu kadar yalan olmaz herhalde. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
Ha Ha Haaaa! Kaynağa bak yaa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞBAKAN ŞEHİT YAKINLARINA "GÖREVLENDİRİLMİŞ TERBİYESİZLER" DEDİ YETER ARTIK TÜRBAN KONUSUNU BIRAKIN TERÖRE ÖNCELİK VERİN DAHA KAÇ ŞEHİT VERECEĞİZ YETER ARTIK HÜKÜMET İSTİFA!!! | |||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gese gökhan ünal ı alacak elinden çıkardığı kabze yi bjk ye kakalicak yönetim alacak bizde ne güzel oldu diyecez o dakka yönetim olağanüstü kongre kararı çıkarsın bi takım bu kadar aşşağılanamaz kardeşim sende uğraşsana gökhan ünal için elin armut mu topluo
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya arkadaslar yalan olabilir ama rustu besiktasa geliyor dendiginde yalan denmisti kimse inanmamisti ama transfer oldu rustu bu yonetimin sagi solu belli olmaz ![]() | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | iide yani.. bizde kafa varsa onlarda hic mi yok ya ? ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |