![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Futbol Olarakta Artık Sergen Fazla Birşey Katamaz Bize Yaşanacak Olaylar vs vs.. Düşünürsek Yararından Çok Zararı Olur Nokta.!
__________________ ..Not Found.. | |||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bunlar hep geçmişteki kısa süreli başarılara duyulan özlemden kaynaklanıyor, sergen'in, ilhan'ın pascal'ın geri dönmelerinin istenmesi gibi... ama bunların artık hiçbiri olamaz, ya da şöyle diyeyim olmamalı, sergen'in ricardinho'dan üstün tarafı yok, göbeğine de çok iyi bakmış maaşallah, yaş da olmuş 35, düşünmesi bile insanı güldürüyor, dediğim gibi bunlar hep 100. yıla duyulan özlemden kaynaklanıyor... bir de son zamanlarda rico , delgado gitsin gibi bana göre saçmalık olan laflar dolaşıyor ortada, herkesin düşüncesine saygı duymakla birlikte, eğer böyle birşey gerçekten isteniyorse ve de bunlar uygulanırsa beşiktaş'ın bu yıl da başarılı olma gibi bir durumu söz konusu olamaz, her yıl adam mı değiştirilir ya, sen takımını düzgün oturt, güçlü adamları olsun, bak bakalım o zaman ricoyla delgado neler yapıyor, bence tartışılması bile yanlış... | ||
| |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bence Sergen Beşiktaşıların kalbinde olduğu yerde kalsın.Tekrardan filmi sar başa yapmaya gerek yok. Bu saatten sonra faydası dokunmayacağını herkes biliyor. Geçmişte takılıp kalmamak gerek...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya arkadaslarbu saatten sonra sergenden ne bekliyorsunuz sergene karsi bir sevgi olabilir ama futbol olrak ne verebilir o onemli | ||
| |
| | #7 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | Forumdaki bazı kişiler çıkıntı olmak adına yazıyorlar. ya allah aşkına siz neyi beğenir neden mutlu olursunuz. Yönetimi eleştirin, futbolcuyu eleştirin, yazıyı eleştirin, transferi eleştirin ve hep olumsuz eleştirin oldu mu? | ||
| |
| | #8 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
, yok aslında ben de senin gibi sürekli yönetimi, teknik adamı veya futbolcuları eleştirenlerden hoşlanmam ama sergen konusu başka, takıma bir yarar getirmesi mümkün değil bu vakitten sonra, o yüzden alıntı yaptım, kötü birşey de söylemedim aslında ama neyse... | |||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Walla bizde 2 senedir eleştiriyoruz ki.Sürekli başarısızlık war.Başarı gelsinki eleştiriler bitsin.Başarısızlıkta gelmediğine göre yaptıımız eleştriler doorudur... | ||
| |
| | #10 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | alınan kupalar, lig ikinciliği başarısızlık mı? gönül ister ama her sene şampiyon olunacak diye kuralmı var? sergen dahil herkesin yaşı kadar tecrübesi vardır. yaşına veriyorum kardeşim. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |