![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şekerspor başkanı Sergen'e bonservisini karşılıksız vermiş. Çünkü paraya değil futbol oynamaya önem veriyo demiş. Keşke alsak şu Sergen'i. Benim anlamadığım Sergen'i sevmeyen BJKli yokken, yönetimin Sergen'i almaması ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ne sergeni anadolu klübleri bile tereddüt ediyo sergen yararlı olurmu olmazmı diye bize yaramaz sergen
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 2005-2006 da işe yaradığana göre 2006-2007 de de şekerspor a bir çok maç kazandırdığına göre bu senede çok rahat oynar...isterse yürüyerek olsun onun pasları yetio ztn...unutmayalım ki büyük maçların adamları sadece büyük oyunculardır... | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Walla bizde 2 senedir eleştiriyoruz ki.Sürekli başarısızlık war.Başarı gelsinki eleştiriler bitsin.Başarısızlıkta gelmediğine göre yaptıımız eleştriler doorudur... | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa bırakın 3 ü birarada oynamasını ben ikisinin bile birarada oynamasını istemem.(Rico ile delgadonun)Ama ikisi gidip yerine sergen gelirse hiçbirşey demem valla.Sonuçta sergende 15-20 maç oynuyo onlarda.Geçen sene gördük delgadoyu kaç maç oynadı.Ama ben riconun gidip yerine çok iyi bir forvet alınmasından yanayım hala.Zaten ertuğlul hocada demiş rico gidebilir diye.Bu takımda ikisi birarada oynayacaksa arkalarında essien gibi oyuncu bulunmalı.O rüyada olmayacağına göre. ![]() | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | alınan kupalar, lig ikinciliği başarısızlık mı? gönül ister ama her sene şampiyon olunacak diye kuralmı var? sergen dahil herkesin yaşı kadar tecrübesi vardır. yaşına veriyorum kardeşim. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |