![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Yerli transferde Hakan Arıkan, Mehmet Yozgatlı ve Rüştü Reçber’i renklerine bağlayıp dikkatleri üzerinde toplayan Beşiktaş, bir bomba daha patlatmak üzere Geçtiğimiz sezon Siyah-Beyazlı takımın başında bulunan Jean Tigana'nın isteğiyle Şekerspor'a gönderilen Sergen Yalçın, kulübün kapısını çaldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yapan 33 yaşındaki süper solak, genç çalıştırıcıya "Beşiktaş'a geri dönmek istiyorum" dedi. Taraftar sıcak bakıyor Sergen'in bu teklifine olumlu yaklaşan Sağlam, "Bonservisini hallet. Ben yönetim ile görüşürüm" yanıtını verdi. Tecrübeli oyuncu, "En az 3-4 yıl daha oynamak istiyorum. Tüm amacım futbola Siyah-Beyazlı formayla veda etmek" dedi. Yönetimin bu transfere soğuk bakmasına karşın, Sağlam ikna çabalarını sürdürüyor. Öte yandan taraftarların da Sergen Yalçın'ı tekrar Beşiktaş'ta görmek istedikleri biliniyor.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #2 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | fotomaç dimi biliyom inş gelir abilik yapar | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gelebilir Diyenleri Anlamıyorum Takımı 2ye Bölmesi İçin Mi ? Gruplaşma Olması İçin Mi ? Herşeyi Geçtik Futboluyla Artık Beşiktaşa Bişi Veremez Sergen. Yararından Çok Zararı Olur Gelmesin.. ( Ayrıca Bu Sergen Değilmiydi Eziklere Gidince Ben Cocuklugumdan Beri Fenerliydim Zaten Diyen Başı Sıkışınca Yuvası Beşiktaş..)
__________________ ..Not Found.. | ||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yonetimin dedigi yildiz transfer sergen olmasin ![]() | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaslar ertugrul hoca sergenle bi görüşme yapmış ama yönetim istemiyormuş ertuğrul hocada gelmesi için yönetimle konusuyor inşallah hocamızın ve taraftarın istedigi bi transfer olur ya...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |