![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İnşallah olur bence iyi bir futbolcu "Jean-Alain Boumsong Somkong" 14 Aralık 1979 Douala - Kamerun doğumlu Boy: 191 CM Mevkii: Libero Lakabı: Un, deux, trois...BOUMSONG!" 1997-2000 Le Havre 42 Maç 1 Gol 2000-2004 Auxerre 101 Maç 3 Gol 2004-2005 Rangers 18 Maç 2 Gol 2005-2006 Newcastle 40 Maç 0 Gol 2006-2007 Juventus 16 Maç 1 Gol Fransa milli takımında 21 Maç 1 Gol Kendisi 2004 Avrupa Şampiyonasında ve 2006 Dünya Kupasında Fransa milli takımının kadrosundaydı Un, deux, trois...BOUMSONG!" ![]() Un, deux, trois...BOUMSONG!" ![]() Un, deux, trois...BOUMSONG!" ![]() Un, deux, trois...BOUMSONG!" ![]() Un, deux, trois...BOUMSONG!" ![]() Un, deux, trois...BOUMSONG!" ![]() Un, deux, trois...BOUMSONG!" ![]()
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞBAKAN ŞEHİT YAKINLARINA "GÖREVLENDİRİLMİŞ TERBİYESİZLER" DEDİ YETER ARTIK TÜRBAN KONUSUNU BIRAKIN TERÖRE ÖNCELİK VERİN DAHA KAÇ ŞEHİT VERECEĞİZ YETER ARTIK HÜKÜMET İSTİFA!!! Konu Al Percino tarafından (17-06-2007 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bnce adam çok ııyı kesıcı ama teknğı yok yanı oyunu yönlendrme kapasıtesı yok.Daha ıyı bırı alınablır bnce zago tarzında biri biz zgerıden oyunu başlatmalys. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | HOCA SÜPERSİN VALLA UZATSAN DAHA SÜPER OLACAKSIN. ![]() ![]() ![]()
__________________ Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | benim umdum yok bu yönetim oldukça boumsoung un anca ayakkabısını alırız...........bunu yerine gidin önder turacı fln alın yaa....o daha iyidir...ne de olsa alıştın feenrdenfutbolcu almaya.....beşiktaşlıyım ama sabah sabbah sinirim kalktı rüştüymüş yozgatlıymış.......bu adamı zor alırız....şimdşi kılıf uydururlar yerine önder yok işte lugano illa ezik olcak alcaınız futbolcu b ukadar istiosanız gidin aizzeiniin yerine geçin......... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tamamen yalan bir haber, Boumsong Besiktas'a falan gelmedi.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | wikipedia daki durum gerçekten ilginç ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |