![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Wikipedia'da Beşiktaş'ta oynuyor diye yazıyor Jean-Alain Boumsong - Wikipedia, the free encyclopedia
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞBAKAN ŞEHİT YAKINLARINA "GÖREVLENDİRİLMİŞ TERBİYESİZLER" DEDİ YETER ARTIK TÜRBAN KONUSUNU BIRAKIN TERÖRE ÖNCELİK VERİN DAHA KAÇ ŞEHİT VERECEĞİZ YETER ARTIK HÜKÜMET İSTİFA!!! | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bu adam iyi falan ama birazda şaibeli. Geçen yıl transfer haberleri çıktığında birisi bununla ilgili bir video koymuştu youtube'dan. Video yu izlediğinizde direkt transferden vaz geçiyorsunuz. Görüp görebileceğiniz en sakar defans oyuncusu olarak lanse ediliyor. Tabi video görüntüleri ne kadar yol gösterici olur bilmiyorum ama oradaki hali bana Baki'yi anımsattı ![]() | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | fransa milli takımında da oynamazdı heralde de mi ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | HOCA SÜPERSİN VALLA UZATSAN DAHA SÜPER OLACAKSIN. ![]() ![]() ![]()
__________________ Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter. | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Wikipedia ya bilgileri biz yazabiliyoruz geçenlerde benım arkadaş edebiyat ödevi vardı onunla ilgili bi şeyler yazmıştı boumsong olayıda böyle olmuş olabilir
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |