![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Boumsong u Newcastle tan tanıyorum. O dönem taraftara saç baş yoldurmuştu. İnanılmaz kademe hataları yapıyor ve ben çok iddialıyım Antepli Bekir bundan kat kat daha iyi.
__________________ 1 - 2 - 3 Gol Yetmez. 4 - 5 - 6 Olsun. Metin Ali Feyyaz Atsın. Beşiktaş'ım Şampiyon Olsun... ![]() | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Fiziği çok iyi ama bnde bır çok maçını izledım bzım ıhtıyacımız olan oyuncu değil.Bakı nın 2-3 gömlek ustu ama bnce yepes veya fransa olmazsa italya dan ıyı bır defans alınablır. | ||
![]() |
![]() | #44 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya yapmayın allah aşkına iyi falan deil berbat bir oyuncu bakiden bile beter newcastle ye gitti alay konusu oldu juve ye gitti deli etti adamları inşallah bunu alamak gibi hata yapmayız youtube de adamın yaptıgı saçmalıklara bakın isterseniz | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bakiyle beraber iyi bi 2li olurlar alın alın siz..youtube da adamın görüntülerine bakıyosunuz newcastle li taraftarlar yorum yapmıs iyi ki kurtulduk bu adamdan diye juvede diye gülüyo adamlar siz bi de alin diyosunuz alin ki baki 2 olsun millet de bize bi yerleriyle gülsün.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |