![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Resmi sitede bu konuda bir haber yok su an icin bakalim gercekten alinmismi bu oyuncu | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Kartallar ben biraz araştırdım ve tüm fransız gazetelerine göz attım. Cisse ile ilgili hiçbir haber yok. Transfer doğruysa bile fransada bile ilgi uyandırmayan bir haber anlayacağınız,durum karışık.bekleyip görecez.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Arkadaslar l'equipe gazetesini okudum bugun psg sezonu acti yani topbasi yapti ve edouard cisse antrenmana katildi... gazete adi besiktas'la aniliyor yaziyor ama kendisi ben psg'deyim diyor.... bekleyip gorecez ne durumda... | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
"Makalele gündemde değil" Makalele'nin transferinin gündemde olmadığını söyleyen Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner ise yaptığı açıklamada "Cisse transferi yüzde 90 bitti. Son görüşmeleri yapıyoruz. Kulübüyle de bonservis konusunda anlaştığımız an, transfer bitmiş olacak. Makalele şu an için bizim transfer gündemimizde yok. çok enteresan valla allah sonumuz hayıra yorsun!!! | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben le figaro ve le tribüne baktım hiçbir haber yoktu valla. ortalığı hiçte ayağa kaldırmadı anlaşılan.bizimkiler eline yüzüne bulaştıracak korkarım gene
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN Konu Kiel cArsi tarafından (27-06-2007 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
Guest
| Alıntı: burada anlasildi demiyor, anlasma önerlidi ve besiktas cabuk yoldan anlasma yolu ariyor diye gecmisler... | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/31083-edouard-cisse-besiktasta-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
YouTube - Cisse contre lyon 2006-2007 | This thread | Refback | 27-06-2007 19:36 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |