![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
bi onceki sayfada soylemistim zaten Konu besiktasli25 tarafından (27-06-2007 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 3 ünlü cisse'den birini aldık illa ismi hep duyulanı almak yerine görevini tam anlamıyla yapan ismi az duyulmuş cisseyi almak dahah mantıklı en azından posa değil (carlosE) pascal noumayı düşünün onuda geldiginde tanımıyodunuz ama gönüllerde taht kurdu biraz sabır yıldıza gerek yok görev adamı olsun isterse çamurdan olsun ![]()
__________________ SİYAH BEYAZ 1903 İSKEÇELİ KARTAL | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Borsaya bildirilmeden kimseye inanmayın arkadaşlar. Dün Makalele İstanbul'a geldiğinde bir çok kişi Makalele Beşiktaşta dedi. Düşünsenize adamla uzun süre ilgilenmişiz, anlaştık ha anlaşacağız demişiz, dünde İstanbul'a inmiş. Ama ortada transfer yok Bize düşen biraz sabır etmek. O mevkiye Makalele düşünülüyor burası açık. Adam 1000'lerce km den tatile gelmedi herhalde buraya yada geldiyse zamanlamaya bakınca ilginç geliyor. Şahsi yorumum, Makaleleye "bak önereceğimiz fiyat bu, ister gelirsin ister gelmezsin. Yok gelmeyeceğim diyorsan bizimde alternatifimiz var" demek istemiş olabilirler. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Video Cissé vs sochaux - Cissé, edouard, psg, goal, pont - Dailymotion Share Your Videos Tamam bende okudum bende biliyorum anlasma daha yok diye!!! Ama Fransiz gazetelerinde haber yok diyen arkadaslar icin verdim linki.
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Beşiktaş eski kimliğine dönmeye başladı artık.İhtiyaca göre görev adamları alınmaya başladı.Şİmdi yıldız diyeceksiniz.Bazı sıkıntılar nedeniyle kendini kanıtlayamamış rico ve delgadomuz war.Ama geçen sene hiç orta yapılmazdı kanatlar çözüldü.Kalede problem wardı kale sorunu çözüldü.Rİcardinho ve delghadoyu rahatlatacak orta saha sorunu çözüldü bir tek forvet ve savunma kaldı onlarıda alırsak iyi işler yaparız... | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Makelele'nin İstanbula Gelmesi Tesadüf Değil Buna 7 Yaşındaki Cocuklara Söylesen Onlar İnanmaz.. Eduardo Alınmış Olsa İdi Fransız Basınına Yansırdı ve Şimdiye İmkb'ye Bildirilmişti Makelele İMKB'ye Bildirilse Şaşmayın.. Ama Makelele İle Olmassa Sanırım Eduardo Kesinleşir..
__________________ ..Not Found.. | ||
| |
| | #9 | ||
| Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Adı geçen cisse'yi daha önce izlemedim, ne yapıp yapamayacağı konusunda bir fikrim yok. Diğer yanda makelele gezinti olsun diye gelmemiştir. Muhtemelen bir takımla anlaşmak için gelmiştir. Levent Erdoğan'ın bu konuda bir haberi olmadığı doğru olabilir, çünkü transferlerde tek yetkili başkanın kendisi. Yöneticiler de bizim gibi gelişmeleri tvden takip ediyordur.
__________________ | ||
| |
| | #10 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bende djibrl cisse sandım cok sevındım ama bu cissede hayırlı olsun ...
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/31083-edouard-cisse-besiktasta-tek-baslik/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| YouTube - Cisse contre lyon 2006-2007 | This thread | Refback | 27-06-2007 19:36 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |