![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende meşhur cisse sandım aklım gitti bir anda ![]() neyse hayılısı olsun. Büyük yıldızlardan hayır gelmiyor. Ne varsa istikararlı futbolcuda vr.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaşlar ne bu yıldız takıntısı. önümüde bi ton başarısız yıldız örneği var. hiç mi ders almadınız. daha adam alınalı 2 gün olmadı. nerede destek? hemen eleştirmeye başlamışsınız. bakın kleberson'u aldığımız sene yaya toure de gündemimizdeydi. hatta menajerler önermişti alın diye. bizimkiler ismi var diye kleberson'u aldılar. sonuç; kleberson'u elimizden çıkaramıyoruz, yaya toure barca'da. kleberson-yaya toure, anelka-ribery, nobre-kezman, k.anderson-nouma, ailton_bobo... düşünün bakalım hangileri yıldız ve hangileri daha başarılı oldu? başarı olarak doyuma ulaşan futbolcular türkiye'ye tatile gelirler. bize başarıya aç futbolcular lazım. örnk 100.yıl!!! cisse'yi bikaç maç izleyin ne kadar yanıldığınızı göreceksiniz. ama böyle önyargıyla bakarsanız, en ufak bi hatasında homurdanmaya başlarsınız. daha yüzünü görmeden, ismi bilinmiyo diye eleştirmeye başladınız. türkiye'ye gelen yıldızlardan kim ne hayır görmüş ki biz görelim. at gözlüklerini çıkarın bence. ertuğrul hoca bile beğenmiş siz adamı izlemeden dalga geçiyorsunuz. cisse kartalımıza hayırlı olsun... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | 15 Paris S.G. 38 12 12 14 42 42 48 0
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cisse yıldız değil ihtiyac yanı takvıye,yıldız yolda bekleyın
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Seninde Kol OT'dan farkın yok
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞBAKAN ŞEHİT YAKINLARINA "GÖREVLENDİRİLMİŞ TERBİYESİZLER" DEDİ YETER ARTIK TÜRBAN KONUSUNU BIRAKIN TERÖRE ÖNCELİK VERİN DAHA KAÇ ŞEHİT VERECEĞİZ YETER ARTIK HÜKÜMET İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bence iyi bir transfer.Öbür adaylara baktığımız zaman gravesen,maniche,makelele,assuncao,helguera kadar ünlü olmasada,adı sanı duyulmasada,forma sattırmasada takım için gayet olumlu bir transfer.Zaten tam bir takım oyuncusu.Baktığımız zaman monaco şampiyonlar liginde finale çıktığı sezon bütün maçlarda forma giymiş bir isim.Vede başarılı olmuş bir isim.Yaşıda gayet uygun,fiyatıda.İnşallah takıma çabuk adapte olup,başarılı olur. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar, Yönetım carlos kadar ünlü bir yıldız alıcam dedı ve cısse yı aldılar bu çok ayıp bişe.Yönetım o zaman kendıne yedıremedı heralde ezıkler carlosu alınca ama madem alamıyosan ağzına sahıp çık kımseye ne umut ver ne de altından kalkamıyıcağın sözlerı verme bu yaptıkları hıçmı hiç etık değil. Bu işi elıne,yüzüne gözlerıne bulaştırdılar becerıksızler. Ama arkadaşlar cısse yı ben 2 sene önce monacoda şamp.ligine final oynarken ızledim gayet ıyı oyuncu aurelio tarzında ama teknığı daha ıyı bnce faydalı olucaktır ama tabı kımsede ne kombıne ne de forma alıcak heves kalmadı bu gerçek.Yınede bu saatten sonra bızlere ıyı günde ve yönetıme rağmen kötü günde destek olmaktan başka çare yok nedersınız. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/31083-edouard-cisse-besiktasta-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
YouTube - Cisse contre lyon 2006-2007 | This thread | Refback | 27-06-2007 19:36 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |