![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Guest
| Cisse Beşiktaş'ta Liverpool'un süpre yıldızı Cisse Beşiktaş'a 3 yıllık imza attı. Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, Kartalhaber'e yaptığı açıklamada Liverpool'un süper yıldızı Djibril Cisse ile 3 yılllık sözleşme imzaladıklarını açıkaldı. Tüm gelişmeler www.kartalhaber.com'da | ||
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
al işte senin futboldan anlayış tarzında bu heralde bide bana laf ediyosun
__________________ ***ESKİŞEHİRLİ KARTAL*** | |||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | senin futbol anlayışın ne bay futbol otoritesi...ben gattuso yu onu weya bunu alsınlar demiorum...adamlar yıldız alıcam diip tükürdüğünü yalıolar...yönetici dediin ağzından çıkıcak kelimeye dikkat eder,bu sözlerin direk taraftara yansıcanı düşünerek konuşur tamam mı otorite...biz illa yıldız alsınlar demios yıldız diince benim aklıma 2 cisse nin arasından - djibril - gelio ya senin aklına??? | ||
| |
| | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/31083-edouard-cisse-besiktasta-tek-baslik/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| YouTube - Cisse contre lyon 2006-2007 | This thread | Refback | 27-06-2007 19:36 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |