![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Arkadaşlar ben Beşiktaş'ta oynayan bir futbolcu olsam ve bu siteye girip bu konuyu incelesem ki eğer gönderilsin dediklerinizin içinde adımı görürsem yıkılırım artık takıma faydalı olamam. Demek istediğim şudur ki bizim üzülmemiz veya zarar görmemiz için başkasına ihtiyacımız yok. Biz kendimizi yıkıyoruz üzüyoruz zaten. Bu sayfayı kınıyorum... Ve mümkünse böyle bir sayfa kaldırılsın. ne demek takımda görmek istemediğiniz futbolcular yaa! Hepsi, şu an Beşiktaşımızın futbulcusudur ve bize de yakışan hepsine destek olmak. Destek olalım ki Beşiktaşımız o hep istediğimiz başarıları yakalasın. Destek hep destek.... Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin... | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ 1 - 2 - 3 Gol Yetmez. 4 - 5 - 6 Olsun. Metin Ali Feyyaz Atsın. Beşiktaş'ım Şampiyon Olsun... | |||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | richo-delgado-nobre gönderilmeli maxi lopez(bonservisi elinde), aimar , navarro, geremi alınmalı ----------------------------------hakan------------------------------- geremi--------------i.toraman---------------boomsong----------deli---- ------------------------cisse-------------aimar------------------------ m.yozgatlı------------------------------------------------------tello--- -----------------------bobo---------maxi lopez------------------------
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
| |
| | #5 | |||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben tek önliberolu sistemden yani ofansif 4-4-2 den yanayım 7 yabancı olduğunun farkındayım ancak hayalim böyle olması. aimar amc oynuyor. ben yazdığım gibi bir kadro durumunda 10 puan farkla şampiyon oluruz diyorum herkesin fikrine de saygım var yorum için sağol (bu arada deplasman görmemiş bu delgadoya neden bu kadar güeniyorsunuz anlamıyorum istikrar fakiri kendisi)
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... Konu deserteagle tarafından (29-06-2007 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa ben şampiyonluğu kimseye bağlamıyorumki.Sadece bakinin beşiktaş formasını kaldıramayacağına inanıyorum ve bunuda geçen sene gördük.Zaten bir şampiyonluğu bir oyuncuya bağlamak çok saçma.Bide baki taraftarın kendisi hakkında neler düşündüğünü bilmiyomu ki.Hiçmi gazete falan okumuyo.Geçen senede çok eleştirildi,yerden yere vuruldu ama her maçtada ilk 11 de oynadı.Hiçde morali bozuk gibi görünmüyodu.Ama busenede beşiktaş formasını giyecekse ki öyle gözüküyo sonuna kadar destekleyecez.Ama aynı zamanda eleştirecezde.Zaten bir yabancı stoperin gelmesiyle ilk 11 de oynayamayacak.Anca sakatlıklarda falan işte.İnşallah o maçlardada başarılı olur.Tek diyebileceğim bu baki hakkında. | ||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Bir de navarro yu sayarsak 8 ![]() İlginç navarro alınmalı demissin ama kadroya almamışsın
__________________ 1 - 2 - 3 Gol Yetmez. 4 - 5 - 6 Olsun. Metin Ali Feyyaz Atsın. Beşiktaş'ım Şampiyon Olsun... | |||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | benim beşiktaşta görmek istediğim ve hayal ettiğim oyuncu DJİBRİL CİSSE bu oyuncu mutlaka alınmalı yada kiralanmalı şuan boşta herkse duyurulur.. ayrıca rennes teki john utaka da cok iyi bi forvet..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |