![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa kayseriden hiçbir futbolu almayalım.Bakalım hem kadrosunu koruyup hemde üstüne güzel trasferler yapıp seneye üst sıralarda yer alacaklarmı?Ben hiç sanmıyorum çünkü gökhan ünal ile mehmet topuz busene aklı başka başka takımlarda oldukları için dökülecekler.Kadro dışı bile kalabilirler.Bide tabi ertuğlul sağlam faktörü vardı orda.Şimdi o da yok bakalım ne yapacaklar.Alın futbolcularınızı seneye turşusunu kurarsınız.Sonrada beleşe gelirler büyüklere... | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben mehmet topuz la gökhanın beleş gideceklerini sanmıyordum eğer gidecekseler kulube para brakmadan gitmezler eğer öle olsaydı o kdar büyük takımların istemesine rağmen sözleşme uzatmazlardı yani bizim tumor gibi hayırsız değiller | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yönetimin Kayseriden ille de bir oyuncu almak gibi bir saplantı içine düşmüş olabileceğini sanıyorum. Maksat Kayseri'den oyuncu almak mıdır yoksa yoksa nokta atışı yapmak mıdır? (İlhan Parlak belki düşünülebilir) İstediğin oyuncuyu/oyuncuları Kayseri'den alamıyorsan, Kayserinin gözden çıkardığı/çıkarabileceği oyuncuları almak BJK büyüklüğüne yakışır mı? | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |