![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Katılmıyorum ben buna.Nekadar büyük golcü olursa olsun takımın sistemine oturmuyorsa gol atamaz.En önemli örnekde zaten shevo.Bana göre dünyanın en büyük 3 golcüsünden biri.Ama gördük busene işte.Kaç maç oynadı ve kaç gol attı. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Cok ıyı bı ornek bencede sana katılıyorum. Mute kardesımde dogru soyluyor cok cok buyuk bır yıldız dııl, bır dunya starı diil ama bızım ligimizin tozunu atacak bi yıldız yinede.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla adamı cok iyi tanımıyorum ama copa americada izledigim kadarıyla oyun stili olarak berbatovu andırıyor...alınabilir ama ben olsam daha süratli birini alırım...şampiyonlar liginde büyük ihtimalle kendi sahamıza kapanarak oynacaz...savunma aralarına kacan,iyi depar atabilen adam alınabilir die düsünüyorum... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gelse bence beşiktaşımız ii iş başarmış olur rioc,delgado,mehmet ve tello besler oda boboyla coşar | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Celal Kolot’tan Açıklama 09.07.2007 16:24 Futbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Celal Kolot, son günlerde bazı basın yayın organlarında Kulübümüz’ün Paraguaylı futbolcu Roque Santa Cruz ile ilgilendiği şeklinde yer alan haberleri yalanladı. “Bir süredir bazı yazılı ve görsel basın yayın organlarında, Kulübümüz’ün Bayern Münih’in Paraguaylı futbolcusu Roque Santa Cruz’u transfer etmek istediği ve bu yönde girişimlerde bulunduğu şeklinde iddialar yer almaktadır. Adı geçen futbolcunun transferi konusunda bir girişimimiz söz konusu olmadığı gibi, bu oyuncunun ismi hiçbir zaman gündemimizde yer almamış, futbolcunun kendisi, menajeri veya kulübü ile bir görüşmemiz olmamıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.” Celal Kolot Beşiktaş JK Futbol Şube Sorumlusu | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Bu arada Semih imzaladı mı ya ??? ii forvet aslında semih ![]()
__________________ 1 - 2 - 3 Gol Yetmez. 4 - 5 - 6 Olsun. Metin Ali Feyyaz Atsın. Beşiktaş'ım Şampiyon Olsun... ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |