![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | haber dogan grubu gazeteleri disinda sabah grubundada var ama ne kadar dogru bir haber orasida var tabi her gun yeni bir transfer haberi cikiyor gazetelerde | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu adam almanyada 1 sezonda en fazla 7 gol atmıs 37 macta. gecen sezonda da 33 macta 3 gol atmıs dogruysa. bu adamdan gelip te gol kralı olmasını mı bekliyoruz....
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Dün gece paraguayın 6 - 0 yenıldıgı meksika macının son dakıkasında ceza sahası ıcınde oyle bır hareket yaptıki seyredenler, nedemek ıstedıgımı anlamıslardır. Neyse umutlanmak istemiyorum ama bize cok ıyı uyacak bır adam oldugunu dusunuyorum ve inşallah demekle yetiniyorum.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş'tan Carlos'a misilleme ![]() Fenerbahçe’nin Roberto Carlos, Galatasaray’ın Cassio Lincoln transferine bir Dünya starını alarak karşılık vermek isteyen Beşiktaş, bir dünya yıldızı ile anlaştı! ![]() Fenerbahçe’nin Roberto Carlos, Galatasaray’ın Cassio Lincoln transferine bir Dünya starını alarak karşılık vermek isteyen Beşiktaş, Bayern Münih’in yıldızı Santa Cruz ile % 99 anlaşma sağladı. Luca Toni, Franck Ribery ve Miroslav Klose’nin gelişiyle birlikte Alman devinde forma şansı yok denecek kadar azalan Paraguaylı golcü, Manchester City ile Beşiktaş arasındaki tercihini Siyah-Beyazlılar’dan yana kullandı. Bayern, bonservis bedeli olarak hayli yüksek bir rakam öneren İngiliz ekibine sıcak bakarken; Cruz kendisine yıllık 2.5 milyon Euro teklif eden Kara Kartal’a olumlu yanıt verdi. Devler Ligi’ni tercih etti Almanya’nın önde gelen televizyon kanallarından ZDF başta olmak üzere bir çok yayın kuruluşu da Beşiktaş-Cruz flörtünü ‘flaş gelişme’ olarak duyurdu. Haberlerde, görüşmelerin Bayern tarafından doğrulandığı bilgisi de yer aldı. Copa America’da dün gece Meksika ile çeyrek final mücadelesine çıkan Paraguaylı santrforun; Beşiktaş’ı tercih etmesindeki en önemli nedenlerden biri olarak da Şampiyonlar Ligi’nde forma giyme şansı gösterildi. City’nin Avrupa kupalarında yer almadığını dikkate alan Cruz’un, kariyerindeki durgunluğa Beşiktaş’ta son verip yeniden Avrupa’ya dönmeyi planladığı kaydedildi.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | iyi oyuncu alinirsa takima katkisi olur | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bunların hepsi safsata bence almayacaklar gazetelerin uydurması.Ayrıca Bizim yönetim futbolcu filan alamaz onlar eziklerin eskileriyle uğraşmayı seviyorlar!!!!!
__________________ Ne Fener Ne De Cimbom Farketmez...Kartal Affetmez! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
![]() Abi Roque Santa Cruz benim için tam bir ütopya idi. Eğer alınırsa Kolot da sözünü yememiş olur. En azından Bjk taraftarının çağu Carlosu unutur.
__________________ 1 - 2 - 3 Gol Yetmez. 4 - 5 - 6 Olsun. Metin Ali Feyyaz Atsın. Beşiktaş'ım Şampiyon Olsun... ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |