![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Nedved' in yaşı 35 olsada gelse çatır çatır oynar, çok severim kendilerini ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | pff boş bi haber gibi geldi bana | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Valla yaşına başına bakmam ben böyle futbolcuların.Adamı ancak rüyalarımızda beşiktaşda görürdük.Şimdi bir ihtimal var gelir diye onuda kalkmış yaşlı başlı adam diyoruz.Valla anlamış değilim.Yıldızsa yıldız hatta yıldızın babasıdır nedved.Bide mevkiisi dolu diyorsunuz.Adam sol açık oynar telloda geri çekilir ve böylece ibrahim üzülmezde dinlenir kulübede.Olmadı boboylan ikisi ileri uçta oynar.Nedved hücumun heryerinde oynar kısacası.Onun gibi adamı buldukda beğenmiyorsunuz. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Nedved'e şok teklif 10 Temmuz 2007 Çek futbolcu Pavel Nedved, formasını giydiği Juventus'un sözleşme yenilemek için sunduğu teklifin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. Kulüp başkanı Cobolli Gigli'nin, Nedved ile Mauro Camoranesi'nin takımda kalmalarını istediğini söylemesine karşın Çek futbolcu yaptığı açıklamada, önerilen anlaşmayı kabul etmektense futbolu bırakabileceğini ima etti. Menajeri Mino Raiola da teklifin daha uygun hale getirilmemesi halinde Nedved'in kulüpten ayrılacağını söyledi. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artık bu herif amaçsız biri halin egelmiştir, para pul için bir iki yıl daha oynar bırakır ne işişmiz var böyle adamlarla anlayamıyorum off of
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |