![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Arkadaşlar bu kez kesin karar verdim. BJKnin aradığı özel bir isim yokmuş. Olsun da nasıl olursa olsun transferi yapılacak. Eğer amaç defanstan top çıkaracak oyun kurabilecek bir isimse bu adamın ne işi var bizde. Bu adam tamamen iyi bir kesici boyu da uzun gol de atıyor hatta elim değmişken birini koyim ![]() Ama bu kadar oyun kurma konusunda servet ne ise bu da o. Nerdeeeee Navarro Nerdeeeeeeeeeee Boumsong Hatta nerdeeeeeeeeeeeeee 100. yıldaki Ronaldo gibi oyun kurucular. Bu sene de Delgado ve Rico enerjilerini defanstan oyun kurmaya harcayacaklar gibi geliyor. Tek dileğim Yozgatlı ve Tellonun bu işte onlara biraz yardımcı olmaları. Ama benim hala umudum var açıkcası. iyi bir oyun kurucu bulursak defansa ligin kalburüstü takımlarında biri oluruz. Adamı da görmedim demeyin işte size per Kroldrup... ![]() ![]()
__________________ 1 - 2 - 3 Gol Yetmez. 4 - 5 - 6 Olsun. Metin Ali Feyyaz Atsın. Beşiktaş'ım Şampiyon Olsun... ![]() Konu meyege tarafından (11-07-2007 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
İçime kurt düştü... | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Evet hayırlısı olsun, umarım faydalı olur. Buarada maşallah takımımızda best model doldu ![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Şaka bir yana doğru bir haberse, inşallah Beşiktaşımıza faydalı olur.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
| ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |