![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Cesar Fbian Delgado transferı gundemımıze gelen ve ımkansız dedıgımız bı cok transferden daha zor bır transfer arkadaslar. Kendisi dunya kupasında arjatın mıllı takımında bıle yer almıs ve cok buyuk ozellıklerı olan bır futbolcu bıcogunuzun bıldıgı gıbı. gazetede belırtılen bonservıs bedelının cok dusuk olduguna ınanıyorum ve hayal etmesı bıle guzel bu transfer haberı ıcın kımse umutlanmasın dıyorum. Bu bızım delgadonun dunyada meshur olanı arkadaslar.. ![]()
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Geçen yıl Mathias Delgado'nun bize geleceği haberi ilk çıktığı günlerde Delgado ile ilgili bir araştırma yaptım ve bu adama da rastladım. Aradan bir yıl geçti, detayları hatırlamıyorum ancak bu adamın gerçekten çok üst düzey bir oyuncu olduğunu hatırlıyorum. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Katılıyorum ama seneye sözleşmesi bitiyormuş.Meksika ligindede daha oynamak istemez herhal.Aklını çelerlerse bizimkiler gelebilir.Kulübüde zaten para kazanmak için satabilir uygun bir fiyata.Sonuçta seneye kalırsa beleşe gidecek.3 de olsa 4 de olsa alalım bunu. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | matias a büyük delgado deriz artık,bunada küçük delgado,bi delgado daha bulurlarsa delgado üç olur onunda adı ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | varya bu adam gelse süper olur vallahi çok iyi bit oyuncu süper bir ileri uç oyuncusu
__________________ Görmediğimden değil... Yanımda olsan yine özlerdim.. Ve bil ki bu kadar sevmem senden değil Gitsen benden.. Ben gidişini bile severim.. Aramızda hep aynı fark.. Sen gitmeyi bilirsin Ben sevmeyi.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Tipide benziyor bızım delgadoya, ama bu bıraz kro tipli :P kaşlarda mc donalds a sponsor olur hani ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/31874-besiktasa-2-delgado-geliyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Chelito Delgado to Deportivo La Coruna - Page 2 - BigSoccer | This thread | Refback | 10-08-2007 12:48 | |
Chelito Delgado to Deportivo La Coruna - Page 2 - BigSoccer | This thread | Refback | 22-07-2007 19:09 | |
Chelito Delgado to Deportivo La Coruna - Page 2 - BigSoccer | This thread | Refback | 21-07-2007 14:43 | |
Chelito Delgado to Deportivo La Coruna - Page 2 - BigSoccer | This thread | Refback | 20-07-2007 23:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |