![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 2-3 gün içinde kesin sonuç belli olur.büyük ihtimal cole ve delgado ağır basıyor.şahsi fikrim delgadonun alınması.ortalıkta bide inzagi lafı dönüyor ne kadar doğru hala teyid ettiremedik.bakalım.uykusuz geceler başlıyo gibi
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
![]() |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eğer sanmıyorum ama yönetim cesar delgadoyu alırsa yılın transfer bombasını patlatmış olur.türkiye liglerinin göreceği en iyi forvetlerden birisi.bobonun boşalttığı alanlara o süratiyle girdiğini düşünüyorumda aman aman!!şaşırt bizi çıldırt bizi yönetim,kırk yılda bi icraat görelimm ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | YouTube - Chelito Delgado Vs C.Ronaldo bence bu adamı almalı cole gol atmayı unutmuş 17 maçta 2 gol atan forvetten bişey olmaz.gökhan zan ondan çok gol atıyor be illa cole alınacaksa stopere alınsın ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgadonun kardeşi heralde ne kadar çok benziyor... ONE YA RAKİPLE RESMEN DALGA GEÇİYOR BU ADAM ![]() Hadi yönetim bas şuna ne varsa al stoper istemiyoruz..
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() Konu ccanerr tarafından (21-07-2007 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Aynen kardeş çok ıyı, hemde çok teknık hem rıco hem delgado ıle çok ıyı anlaşır.Cole uzun pivot carew tarzında ama bakalım ertuğrul hoca karar vericek artık.Bence vassel de çok ıyı. Ayrıca STOPER şart öle deme bnce bakı bey mı oynayacak zanın yerıne.ınş.en kısa zamanda alırlarda bızde bu sıkıntıdan kurtuluruz.
__________________ +:..Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters♥ ..:+ ![]() Konu h.zaza_emilio tarafından (21-07-2007 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/31874-besiktasa-2-delgado-geliyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Chelito Delgado to Deportivo La Coruna - Page 2 - BigSoccer | This thread | Refback | 10-08-2007 12:48 | |
Chelito Delgado to Deportivo La Coruna - Page 2 - BigSoccer | This thread | Refback | 22-07-2007 19:09 | |
Chelito Delgado to Deportivo La Coruna - Page 2 - BigSoccer | This thread | Refback | 21-07-2007 14:43 | |
Chelito Delgado to Deportivo La Coruna - Page 2 - BigSoccer | This thread | Refback | 20-07-2007 23:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |