![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Daniel COUSIN a kötü diyen arkadaşlar hiç izlemişler mi acababu adamımüthiş biadam eskilyonlu frei, keita, aruna dindane gibi forvetleri kesti oynadı ve böyle forvetleri olan bi takıma kötü diyen arkadaşlar hayatınızda fransa liginden bişr maç izledinizmi cousin şu an tottenhamda, a.madrid te, sevillada oynayabilecek kapasitede bi futbolcu ister isteyin ister istemeyin bu cousinin iyi futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #5 | ||
| Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Utaka ingiltereye gitti diye duydum ben
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
| |
| | #6 | ||
| izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Aman Daniel Cousin’e dikkat TRANSFERDE adı Beşiktaş’la anılan Daniel Cousin’in menajerlerce çok iyi bir oyuncu olarak lanse edilip, pazarlanmak istendiği iddia edildi. Fransa’da Lens kulübünde oynayan futbolcunun maliyeti 5 milyon euroyu bulurken, Lens’in Cousin’den kurtulmak istediği öne sürüldü. | ||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
şaka bi yana cole gelir forvet transferi biter
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | |||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | YouTube - Aruna Dindane Compilation aruna dindane bitiyorum ya bu adama tam aradığımız golcü bence | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya korkmayın ya cole 24 yaşında topçu bizde kendini bulacak bundan eminim... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |