![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar bu saatten sonra ne nobreye karsı durmak bısı getırır nede burdan geri donerler artık nobre alındı transfer bıttı adam bıraz ewwel saglık kontrolundende gectı 3 yıllık ımzaladı bonservsyle alındı adam hemde bence bunda sonra yapılması gereken sey daha fazla febe den wede gese den adam toplamamaları ıcın maıl le fax la tepkı koymaktır dıe dusunuorum...
__________________ Ne Kavgam bitti ne sevdam... | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tamam nobre ii bir oyuncu ama bu sadece misilleme bişey yoksa cok gerekli bir transfer değildi eeee birde fenere 1 gol atarsa muhabbete bakarmısınız kendi silhınızla vurduk sizi diye bence iii yaptılar ama verdikleri miktarı bilmiyorum esas gerekli olan o..ona göre eleştiri yapılırr.. | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çok büyük bir stratejik hata. 1-Fenerbahçe adamı 2.5 yıl bonservis bedeli olmadan kullandı.Ve daha iyisini alabilmek için sözleşme yenilemedi. 2-Fenerbahçenin daha iyisini alabilmek için yabancı kısıtlamasından dolayı gönderdiği bir adama biz 3 milyon dolar sadece bonservisine vererek transfer ediyoruz. 3-Ve Bobo nun ve bundan sonraki yabancı kontenjanının durumu.Büyük olasılıkla Bobo yu kaybedeceğiz ve malesef kendi yıldızımızı yaratma yerine fenere gol atma edalarıyla 20 yasında gelecek vaaddeden bir oyuncudan olacağız.Şayet Bobo kaldığı taktirde runje-kleberson-nobre ve bobo ile(elden çıkarılmayan ailton-pancu-franı saymıyorum bıle) 4 yabancımız mevcut olacak.Geriye iki mevki kalıyor.Ve belkide takımın en fazla ihtiyacının olduğu defansa bir lider oyuncu alınmıyacak. 4-nobrenin Beşiktaş taraftarı ile yıldızı bir türlü barışmıyacak.Beşiktaş taraftarı dolayısıyla bizler onun üstünde Beşiktaş forması olmasına rağmen nobre ye o formayı bir türlü yakıştıramayacağız. Peki nobre değilde Aurelıo transfer edilseydi neler olurdu. 1-Öncelikle Beşiktaş ihtiyacı olan bir mevkiye Klebersonun yanına saglam istikrarlı takıma büyük güç katabilecek bir oyuncu kazanabilirdi 2-Bonservis parası ödemezdik. 3-fenere indirici bir darbe asıl bu olurdu.apiah-aurelio ikilisi bir şekilde fenerin orta sahası ile birlikte dağılabilirdi. 4-Aurelio yeni sezonda Türk statüsünde oynayabileceğinden diğer meevkilere özellikle savunmanın ortasıana akıllı bir transfer yapılabilirdi. Kısacası su alan bir gemiyi andıran fenerin batmaması için kıvanc oktaydan bayragı bu sene devralan murat aksunun ve buna karar verenlerin yapmış olduğu cok önemli bir stratejik bir hata olarak görüyorum malesef. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | valla gerkli bi adam değildi..gene saçmaladın yönetim !! ama bu saatten sonra yapjak bişe yok...biz cisse beklioduk nobre geldi...hayırlısı olsun ne dielim...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ailton pancu fran bunlarin ücü öyle böyle gönderilecektir..zararina olsa bile gönderilécektir | |||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ayduranumut sana katılıyorum. ama burada sadece stratejik hata değil sağduyusuzlukta var. sezon başında yaşadıklarımızdan alınan okadar febe-geselilerden sonra ruhsuz takımdan hiç mi hiç ders almamış bir yönetim var. kim ne derse desin alınmışta olsa benim içimden nobreye karşı hep bir tiksinti olacak. onun ayağına top geldiği zaman heyecanlanmıyacağım ve gol atarsa sırtımı döneceğim. gittiği gün bayramım olacak. ve bugün ve hergün nobre yi protesto için yönetime mail ve fax yollamaya devam edeceğim. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |