![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #112 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Yönetim futbolcu öneriyorsa,geçen senden farkımız kalmayabilir. Çünkü işler ters giderse Tigana ya kıvıracak açık kapı kalacak. "istediklerim alınmadı ,onların istediklerin almak zorunda kalmıştım" deme şansı doğacaktır. ayrıca Bu Tigana hala niye sessizki ;yabancı olarak önerdiği ve ısrarla takip ettiği oyuncular yokmu. | |||
![]() |
![]() | #114 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() Yıllık 1.3 milyon dolardan 3 yıllık anlaşılan Delgado'nun kulübü Basel, bonservis bedelini 3 milyon dolara çıkarttı. YÜZDE 50 ZAMLANDI Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Matias Delgado'nun kulübü Basel, Arjantinli oyuncunun bonservis bedeline bir anda yüzde 50 zam yaptı. Tigana'nın onayıyla yılda 1.3 milyon dolardan 3 yıllık anlaşılan Delgado için İsviçre ekibi Basel, 2 milyon dolar istemişti. MASADA ÇÖZERİZ Beşiktaş kaynak:fotomaç | ||
![]() |
![]() | #115 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ya arkadaşlar bu transferi sabırsızlıkla bekliyom ama ne kadar doğru bi haber inşallah alırız gerçekten doğru bi habermi şahsen ben araştırma yaptım internette her İki ayağınıda kullanan üstelik koşan bi orta saha oyuncusu runje yi aldık tamam baki yide aldık o da tamam fahriyide burakta tamam da yani demek istediğim bu haber doğrumu anlaştıkmı delgadoyla ben hiç izlemedim çünkü keşke haberim olsa idi uefa maçlarında takip ederdim.... | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Youla 1.6 Milyon Dolara Gitti 1.2 Milyon Dolara Alinmişti Carew Den Sonra Para Kazandiran 2. Yabancimiz Oldu.ayrica Delgado Mükemmel Bir Oyuncu Eğer Uyum Sorunu Yaşamazsa çok Faydali Olacaktir Takimimiza | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |