![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bazı arkadaşlar çok iyi çıkarsa 20-30 milyon usd ye satarız filan diyolar. ya avrupada başarılı olmadan futbolcu satmakta neyin nesi? artık biz avrupaya oynayan takım hüviyetinde olmalıyız. şu gençlerbirliği zihniyetinden kurtulun lütfen | ||
| |
| | #9 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ![]() ![]() Uyanık BaselYıllık 1.3 milyon dolardan 3 yıllık anlaşılan Delgado'nun kulübü Basel, bonservis bedelini 3 milyon dolara çıkarttı. YÜZDE 50 ZAMLANDI Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Matias Delgado'nun kulübü Basel, Arjantinli oyuncunun bonservis bedeline bir anda yüzde 50 zam yaptı. Tigana'nın onayıyla yılda 1.3 milyon dolardan 3 yıllık anlaşılan Delgado için İsviçre ekibi Basel, 2 milyon dolar istemişti. MASADA ÇÖZERİZ Beşiktaş kaynak:fotomaç | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ya arkadaşlar bu transferi sabırsızlıkla bekliyom ama ne kadar doğru bi haber inşallah alırız gerçekten doğru bi habermi şahsen ben araştırma yaptım internette her İki ayağınıda kullanan üstelik koşan bi orta saha oyuncusu runje yi aldık tamam baki yide aldık o da tamam fahriyide burakta tamam da yani demek istediğim bu haber doğrumu anlaştıkmı delgadoyla ben hiç izlemedim çünkü keşke haberim olsa idi uefa maçlarında takip ederdim.... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |