![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
söylediğin o bütün özelliklere sahip dünyada çok oyuncu yok,varsada 10milyn EUro dan başlıyo mesela sentetıende pıquen var drogba tarzı ama pahalı, cole uzun ama ne derece son vuruşu ıyı bılmıyoruz.Ayrıca adamın geçmışe bakarsak ıstıkrarı yok ama bellı olmaz belkı ferdınand gbı lur tamamen şans.Lua lua ise çok ahım şahım değil ama işe yarayabilir bnce sonuçta kararı hoca verıcek bız sadce aramzda yapıcı tartışırız. | |||
| |
| |
| | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence frei gelsin her yıl 20 gol atıyo rahat 3milyon paund değil belki 3milyon euroya alabiliriz ama 1 yıllık bize hasselbaink çözüm olabilir bence rubeni tanımıyorum keşke mejia gelse
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | ||
| |
| | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Konu japsec tarafından (24-07-2007 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa frei yi kim istemez.Ama adamın bonservisi ne 3'ü 10-15 milyon eurodur enaz.Lua luada türkiyede çok iş yapar boboylan.Ama avrupada fazla şey beklenmez. | ||
| |
| | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | |||
| |
| | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | cesar delgado veya lua lua bnm favorim isterim gelmelerini bugün bitcek transferler inş. yaparız | ||
| |
| | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Lua Lua gelmez bence.. portsmouth vermez onu.. bi baska ingiliz basinda okudum.. " Redknapp plans with Lua Lua for the next Season " ..onun gibi biseyler yaziyordu.. hayirlisi artik ben cok isterim | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |