![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
LEGROTTAGLIE İLE ANLAŞILDI AMA... ![]() ![]() Yabancı stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta, Juventuslu Nicola Legrottaglie ile anlaşıldı ancak bu transferde son sözü Başkan Yıldırım Demirören söyleyecek. Racing Santander'in stoperi Ruben Gonzales'den fiyatında arttırıma gittiği için vazgeçen ve İtalyan oyuncuya yönelen siyah beyazlı yönetim, Legrottaglie ve kulübü Juventus ile her konuda anlaştı. Bu transfer için Juventus ile 2,2 milyon Euro'ya söz kesen Beşiktaş'ın, Legrottaglie için de yıllığı 1,6 miyon Euro'dan 3 yıllığına anlaştığı belirtildi. İtalyan stoperin transferi için tüm pürüzler giderilirken, bu konuda son sözü yarın Başkan Yıldırım Demirören söyleyecek. Eğer Demirören, Legrottaglie'ye onay verirse siyah beyazlı kulüp, bu oyuncuyu renklerine bağlayacak. MARATON.COM.TR | ||
![]() |
|
![]() | #124 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu da yalan haber olmasın
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #125 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | pardon arkadaşlar bakmadım bu konu yazıldımı diye kusura bakmayın | ||
![]() |
![]() | #127 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu eski haber beaa kimseyi dellendirmeden kapayın konuyu
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() |
![]() | #128 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | karakartal com dan başka yazan yok kaynak dha ama dha dada böle bir haber yok.inanmadım ben şahsen. kartalhaberde ertugrul hoca istememiş gibi bi haber koymuş haberin kaynağınıda fanatik olarak göstermiş.fanatikdede böle bi haber yok yazık ya kafadan uydurmayla gazetecilik yapılıyor bedavadan para kaznıyo adamlar. bu nasıl iş ya | ||
![]() |
![]() | #129 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Resmi site yayımlamadı herşey olabilir ...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/32449-legrottaglie-besiktasta-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-08-2007 19:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |