![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #172 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Beşiktaş'ın Juventus'tan transfer ettiği İtalyan yıldız Nicola Legrottaglie, "Türkiye müslüman bir ülke, orada ne yapacaksın?" sorusuna işte böyle yanıt verdi... BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!.. Türk medyasında ilk kez Dakka90.com aracılığıyla yer alan Legrottaglie transferi gerçekleşti ve İtalyan futbolcu, Türkiye hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki oyuncu, "Siz iyi bir Hristiyansınız ve İncil öğretilerine göre hayatınızı sürdürüyorsunuz. Bir İslam ülkesine gideceksiniz bu sizi korkutmuyor mu?" şeklindeki soruyu, "Açıkça söylemek gerekirse biraz korkuyorum, bunu gizlemek faydasız. Ancak şunu söylemeliyim ki, Torino'da yanımda olan Tanrı, İstanbul'da da benimle birlikte olacak. Baktığınız zaman ben bir futbolcuyum ve sadece işimi yapacağım. Türkiye'de üç yıl geçireceğim çünkü gerçekten çok iyi bir sözleşme önerdiler. Görevimi en iyi şekilde yapacağım" diye yanıtladı. Türkiye'ye gitmenin kendi hayatında yeni bir deneyim olacağını ve kişisel dünyasını zenginleştireceğini de kaydeden Nicola Legrottaglie, Beşiktaş'a gelmeye karar verirken Fenerbahçeli Stephen Appiah'la yaptığı görüşmeyi de şöyle anlattı: "Stephen ile konuştum, fikrini aldım. Bana Türkiye'de rekabetin çok yoğun olduğunu belirtti, kıyasıya bir yarışın ve mücadelenin içine gireceğimi söyledi. Ayrıca bana Süper Kupa finalininden bahsetti ve 'Gel karşılıklı oynayalım' dedi. Sonuçta tanıdığım futbolcularla aynı ligde oynayacağım." Dakka90.com Dış Haberler Servisi | ||
![]() |
![]() | #174 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
biraz saçma buldum düşünceni nasıl ne çabuk röportaj yaptılar medya biliyosunki çok geniş bir kavram bu adamlar zaten dış haber servisi yani hemen hemen her ülkede var adamları lütfen rica ediyorum biraz düşünerek konuşun | |||
![]() |
![]() | #177 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
![]() |
![]() | #178 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence forvete ya arjantinli yada brezilyalı alınmalı ve genç olmalı portoya bakın surekli genç brezilyalıları topluyorlar, sevilla yine öyle hem başarılı oluyorlar hemde yuksek fiyata satıyorlar
__________________ Ne Fener Ne De Cimbom Farketmez...Kartal Affetmez! | ||
![]() |
![]() | #180 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abi rico paşa türkiyede papayla görüşmedimi.. legrottaglie bunu öğrensin yeter böyle bi görüşmeyi dünyanın hangi takımı yaptırabilir.. ayrıca rahat olsun burası türkiye, iran değil.. gelince anlar nasıl olsa | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/32449-legrottaglie-besiktasta-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-08-2007 19:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |