![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | ya olmaz böle bişey dalga mı geçiyorlar taraftarlarla yazıklar olsun
__________________ | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya yaşi bahane ediyorlar yada parayı maliyeti yuksek diorlar nolcak bu bjk nin hali
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yeter artik yaaa usandim beeeeee.......bayadaa sevinmistim legrotagglie gelecek diye......ahhhh yönetim ahhhhhh size söyleyecek söz bulamiyorum artik...... | ||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | işallah bir gün bu transfer işiini becerebililrlerrrrrrrrr
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | VVVVaybeeee eskıden ınsanlarda utanma duygusu vardı ama görüyorumkı colottın marıo ve aygaz bey sayesnde bu duyguda kalkmış oldu ınsan ruhundan................. NE denıleblrkı böle ınsanlara sadce koca bır yazık ![]() | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ALLAHINDAN bulsunlar ne dıelm bu kadar ınsanla dalga geçiolarya ne hakedıolarsa onu tez layıkıyla cezasını çeksınler ınş.. Sonunda geçen sne gs nasl özhanı ılk maçta ıstıfaya çağırdı bunu yaptırıcaklar.GErçı haketmıolar da değil. | ||
| |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar fazla sinirlen meyin sonuçta bizimkisi beşiktaş aşkı
| |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Arkadaşlar küfürlü mesajlar yazmayın lütfen, hepimiz üzgünüz sonuçta bu yalan transfer haberlerinden...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evet sakin olalım sinirlenmeyelim herkez uzgun işalllah olcak transfer
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/32449-legrottaglie-besiktasta-tek-baslik/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 11-08-2007 19:52 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |