![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bakiiiiiiii bakiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne kadaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr sallllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaa aaaakkkkkkkkkkkkk
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bana kalsa hiç oralardan konu açmayın forumda haber olarak konu açılıyo kolpa kolpa derken gidio madem ki biliyoruz ne mal olduklarını gidip de onlarn kolpalarını konu olarak açmayalım sitemizde yanlış mıyım :S
__________________ SİYAH/BEYAZ=ÖLÜM/YAŞAM BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nihat ve ruben le dönerse bu yönetim bütün sövmelerimi geri alıp allah benim belamı versin diye bağıracağım...
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | ruben,anderson,boumsong,navarro,cole,cesar delgado,haesilbank........ ve diğerleri hergün biri bize geliyor
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
aynen ya içimde güzel bi his var umarız yarın kaltığımızda ruben ve nihat beşiktaşta haberleri yazılır gazetelere | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |