![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | var ya yazıkklar olsun yaa hay böle yönetimin anasını ...... a.. ağızlılar çileden çıktım ya 2.5 milyon euro yu da veremiyolarsa eçkip gitsinler bi de bize yıldız sözü veriyolar ya 2.5 u veremeyen 10 mil. euro nasıl verir yeter ya yeter ne biçim adamlarsınız bi işi beceremiyorsunuz becereksizler | ||
![]() |
|
![]() | #82 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() ![]() ![]() PADİŞAHMERDAN | |||
![]() |
![]() | #83 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa bu adamların transfer yapabıleceklerını artık aklım kesmıyor ya yapımıyorsanız bırakın gıdın barı takıma zarar vermeyın ıkı oyuncu getıremedınız be
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #84 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hata var ortada. Hata ne peki. Bence şu. Transfer ne ile yapılır para ile değilmi.. Para veremiyorsan, transfer yapıcam hatta 2 tane yapıcam demeyceksin hatta hatta yıldız transferi yapıcam hiç demeyeceksin. Yönetim taraftarı ve basını şişire şişire hem basını hem taraftarı bu hale getirdi, yönetimdekiler bu türlü çanak tutmasalardı basın böyle yalama hale getiremezdi transfer olayımızı. Hata yönetimdedir. Desin ki para yok transfer yapmıyoruz ben yönetimi eleştirisem ********im. Doğruyu söylesinle doğruyu. Umut vermesinler.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |