![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kesinlikle çok iyi ve kesinlikle bize gelmeli uçurur bizi arkadaşlar uçururrrrrr ya kıyalım paraya alalım postigayı ya bu adam gelirse ilk kez bu kadr güvenerek söylüyorum bu sene şampiyon oluruz | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Ricardinho,kleberson,ailton,carew gibi adamları getiren eski yönetimler olsa bunların formasını bile göremezdik arkadaşlar. Postiga konusuna gelince yabancı basında yazdı fakat 4 milyon euro istiyor bizimkiler en fazla 3-3,5 verirler postiga çok iyi bir forvet ama ben Beşiktaş'ın asıl gözünün bursada olduğunu düşünüyorum Sercan ile Serkan'ı almak için çok uğraşacaklar. Serkan'ı alırlar orası kesin ama Sercan'da bayağa bir zorlanacağız. | |||
![]() |
![]() | #18 | ||
Guest
| Postiga reticente em rumar à Turquia BESIKTAS EMPENHADO EM GARANTIR AVANÇADO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O Besiktas quer Postiga e os 4 milhões de euros exigidos pelo FC Porto não constituem problema para o emblema turco, que está empenhado na contratação do avançado. Todavia, o internacional português não se mostrou inicialmente tentado pela possibilidade de rumar à Turquia e ao clube onde joga Tello. Todavia, a sua exclusão da convocatória para o Torneio da Atalanta é mais um indício de uma saída que está em curso. Por outro lado, Renteria está fechado para França. Jorge Machado, seu empresário, esteve reunido com a SAD e convenceu o colombiano a aceitar a cedência. O jogador já não se treinou ontem e viaja amanhã. Data: Quinta-feira, 26 Julho de 2007 - 08:22 | ||
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Postiga gündemde olmayabilir. Berk ve Gültiken, Ruben işini bitirmek için İspanya'ya gittiklerinde Rubeni alamayınca geri dönmeyip Postiga görüşmelerini yapmak için Portekize geçebilirlerdi. Portekiz, İspanya'nın burnunun dibinde. Oysa böyle bir durum varken Portekize gitmeyip İstanbul'a dönmeleri Postiga'yı düşünmediklerine dair bir işaret olabilir. | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |