![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #92 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
gazetelerde sallama haber çıkıyorda sayın Kolotta bunları yalanlama gereği duynuyor.çıkarsın bu isimler yok listemizde dersin.ama transfer yatınca konuşmayı biliyor
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
![]() | #93 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | takıma mucadelecı dınamık genç oyuncu istiyorum diyen hocamızın onune konulan lıstede (basından ögrendıgımız kadarıyla) bır tek ruben var dıgerlerı hep 30 yas ustu eger yonetım hocanın ıstegıne gore transfer yapacaksa bız destegımızı her acıdan verırız ama yonetım kendısı ıle celısıyor genc futbolcular yerıne yaslılarla anlaşıyorlar ve transfer veto alıyor yıldız getırecegız dıyorlar sonra bı yonetıcı cıkıyor dıyor kı 5 mılyon gıbı rakamlarda transfer yapmayacagız eger destek olmamız gerekıyorsa yonetımde bıze gercekcı olsun takımda bır tek oyuncu kalmasa bıle bız cıkarız sahaya oynarız yonetımımızınde arkasında oluruz ama bıze dogru seyler soylesınler bız her zaman kombıne alırız besıktasımızın her macınada gıderız benı ısyan ettıren ve yonetımın bu işi yurutemedıgını soylettıren yonetımın tutarsız olması buyuk BEŞİKTAŞ hiç boyle bir transfer sezonu geçirmedi tamam yararsız futbolcular getirdi tazminat ödedi ama tutarlıydı ve bu taraftar yonetıme hıçbirsey soylemedı ama sımdı hergun bır ısım ve her aksam bır veto duyuyor para yoksa yoktur uygun adam bulunamıyorsa bulunamıyordur ama açıklamalarını adam akıllı yapsınlar zaten bızım alt yapı oyuncularımız getırecegımız oyunculara 5 çekerler onlarla yolumuza devam ederiz ben kadro ve takım oyunundan gecen seneye gore 1000 kat memnunum en azından mucadele edıyoruz ve oyuncularımız yureklerıyle oynuyor ertugrul hocaya tam destek yonetım hocamıza kostek
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #94 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yahu asıl komik olayı kaçırmayın. Ne diyor transferden sorumlu yönetici? "5-6 oyuncuyla her konuda anlaşıp imza aşamasına geldik, teknik direktörümüz beğenmedi." Yapma ya! Sen teknik adama sormadan mı gidip kafana göre elalemin oyuncusuyla imza aşamasına geliyorsun? Önce Sağlam'a sorar sonra oyuncunun peşine düşersin. Komediye bak Kolot gidiyor bir oyuncuyla günlerce temas kurup oyuncuyla anlaşıyor, sonra 2 uçak seferi de kulübüyle anlaşmak için yapıyor, neden sonra aklına geliyor "dur bi de hocayı arayıp sorayım, acaba bunu ister miydi" diye. çocuk kandırmak gibi birşey. | ||
![]() |
![]() | #95 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | cikip ikide bir super yildiz oyuncu gelecek herkes onu konusacak deniyor ondan sonra yok bonservisi pahali yok baska bir oyuncuyla ilgileniyoruz kimse size sunu alin bunu alin demiyor adam gibi 1,2 oyuncu alinsin yada ikide bir birbirinizden farkli aciklamalar yapmasinlar sayetki su anki takim yeterli diye dusunuluyorsa aciklama yapsinlar takimimiz yeterli diye | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu takım geçen sezon devre arasından beri stoper arıyor..Bulamadıysa alamadıysa yönetimi suçlarız tabi..Sezon başladığında çok kaliteli bir stoper olacak demedilermi ön eleme maçlarına transferleri yetiştircez demediler mi??Yok demediler diyosan o zaman biz haksızız..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #97 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
| |||
![]() |
![]() | #98 | |||
offff yani.nasıl böyle konuşabiliyorsun yaa. sanki kolot gitti adam bulduda ertuğrul hocada kabul etmedi. 2. liglerde sürünen adı duyulmamış futbolcuları teklif ediyor.bende istemem onları... | |||
![]() |
![]() | #99 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #100 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Ya colot of carlos geldğnde kendı söylemedımı carlos kadar yıldız oyuncu alıcaz herkes bızı konuşucak o zman sen nerdeydn senseı??? İÇİne sındıremıyosan boşa umut verme ınsanlara sen en uçtakı ınsansın tabı herkes senın yaptğı açıklamalara ınanıp beklentı içinde olucak. Madem alamıyosan boşuna UMUTLANDIRIP UTANDIRMA alamıyoruz veya alabıldğmzı alıcazde bısde ona göre beklenti içinde olalım kı tepkı koymayalım ama sen hala gelmş hıkaye okuyosun herkes anladı yönetmn ne oldğnu ama şuan başka aday olmadğndan mecburen katlanıyoruz. senseı BUrda senn fkrne karşı olanlar sabah akşam burda takımımıza nasl daha ıyı olur veya daha ıyı oyuncu alablrmyz dıe tartşan ınsanlar ıstısnalar ayrı.ama sen çıkıp çok haklıymış gıbı ap ayrı bır konu atıyosun ortaya çok şaşırdım. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |