![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu takım geçen sezon devre arasından beri stoper arıyor..Bulamadıysa alamadıysa yönetimi suçlarız tabi..Sezon başladığında çok kaliteli bir stoper olacak demedilermi ön eleme maçlarına transferleri yetiştircez demediler mi??Yok demediler diyosan o zaman biz haksızız..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | arkadaşın biri çıkıp bu yönetime destek beşiktaşa ihanettir demiş bende altına imzamı atıyorum BUKADAR.. TAKIMA DESTEK OLABİLİR AMA BU SAATTEN SONRA YÖNETİME ASLA
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | TAMAMEN KATILIYORUM AYRICA TRANFER YETKİM OLSA İNAN BEŞİKTAŞIMIZA EN İYİSİNİ GETİRMEK İÇİN ÇABALARDIM BİRİLERİ GİBİ GİDİP TRANSFER PARASIAN İSPANYALARDA İNGLİTERELERDE ORALARDA BURALARDA DOLAŞMAZDIMM VE BEN BEŞİKTAŞIMA AŞIĞIMMM YAWWWWWWW İŞTE O KADAAAAAAAAAR | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Guest
| Alıntı:
simdi cikipta bana ertugrulu kim getirdi demeyin ve cildirtmayin beni. ertugrulun nasil zorla, yönetimin acisindan son alternatif olarak getirildigini her akli basinda olan bilir. bu yönetimin tek icrati fenere satasmak, laf atmak, bizi kücük düsürmek, bizi borc batagina sürüklemek, bizim avrupadaki degerimizi düsürmek (tigana, del bosque gibi davalarla, kleberson olayida ne oldugu belli´degil). adamlar transferde 0, pazarlamada 0, futbol anlayisi 0, besiktas durusu 0, nasil olurda bu yönetime destek cikilir? TEK DESTEK besiktasimiza, hocamiza ve bu sevgiyi hak eden alin terinin son damlasini akitan bazi futbolcularimiza. Konu pasadena_1903 tarafından (27-07-2007 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa busene başkanımız demirörense herzamanki gibi sahip çıkacağız yine.Sadece beşiktaşa sahip çıkmak nedemek Allahaşkına.Ya hep ya hiçtir bu.Başkanından, fahrinin,kafasına tabağı geçirdiği masörüne kadar herkese destek olmalıyız.Ne yapalım yani şuanda sevdiğimiz aşık olduğumuz takımın başkanı demirören.Sevsekte sevmesekte.Hep destek tam destek.Demiröreni desteklemeyelim ama ertuğlulu destekleyelim diyorsunuz.Böyle şey olurmu yaw.Yaa tam destekle yada hiç. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | len gidin mario yepese verin parayı getirin adamı..millet defans nası yapılıyomuş görsün..
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya Yönetim Saçmalıyor Buna Ok Pazartesi Transfer Kesinleşir Açıklayacaz Diyorlar Kaç Pazartesi Geçti Ne Gelen var Ne Giden.. Kızılan Nokta'da Bu Zaten Madem Gelmeyecek Ne Çıkıp Pazartesi Diyosun Kardeşim Sanki Zorla Sölettiriyoruz Gecici Heves Değil Kalıcı Nefes Olsun! (Umutlandıranda Onlar Umutları Yıkanda Onlar Yoksa Bu Taraftar İllede Yıldız Diyede Tutturmuyordu Carlos'dan Daha Büyük Bir İsim Alacaz Diyen Celal Kolot Cisse'yi Getirince Tepki Gördü Neden Cisse Kötü Transfer Değil Hatta çok Yerinde Ama Hani Dünya Çapında Olacaktı ? Mesele Burda İşte Beklentiye Sokanda onlar Umutları Yıkanda Onlar. Kendim Ettim Kendim Buldum Bunlarınki İşte).. Ha Bu Ön Eleme Oynicaz Transfer Tabi Yapılacak Diyen Arkadaşlarada Gülüyorum Onlar Gelirse Elicez Onlar Gelmesse Elenicez Şu 3.Sınıf Takımlara Öyle Mi ? Eğer Bu Takımlada(Takviyesiz) O Rakipleri Eleyemessek Transfer Yapsanda Bi Halta Yaramaz.. Yani Ön Eleme Oynicamız İçin Değil Transfer Uzun Maraton İçin ŞL Grupları İçin Yapılmalı Çok Kaliteli Olmalı..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya celal kolot ertuğrulun kuyusunu kazıyor her suçu ona atıyor başarı ertuğrul sayesinde gelir yöentim sayesinde değil tabi ertuğrula karışmazlarsa bizmi açıklama yapıyoruz pazartesi salı gelcek die 4 pazartesi oldu ne gelen var ne anlaşılan bizmi o kadar açıklama yapıyoruz bu yönetimin beceriksizliği ortada hala neyini koruyorsunuz ki TAKIMA DESTEK YÖNETİME KÖSTEK KREDİSİ BİTTİ 104 YIL UĞRAŞSAK KÖRLER SAĞIRLAR OYLAMA YAPSA BU AKDAR BECERİKSİZ BİR ARAYA GELEMEZ BU YÖNETİM HAKKINI KULLANDIR ARKADAŞIM ŞAMPİYON OLSAK BİLE GİTMELERİ LAZIM ADAM FUTBOLCUYA SEN NİE SELAM VERMEDİN DİE KÜFÜR EDİOR BUMUDUR YÖNETİCİLİK BIRAKIN YA
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |