![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #111 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #112 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #113 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | nemi yapalım bu adamların yalanlarına inanıp burda pembe hayayller kurmayalım mesela %90 başarısız diyor siz neyi savunuyorsunuz anlamıyorum nemi yapalım bu tarftar sebayı serdar bilgiliyi gönderdi yıldırım demirörende gödneriri ama işin ucu başka yerlere dokunuyor şimdi söylersem kaldıramazsınız bu yüzden susmak en iyisi BU ADAM GİTMELİ NEVZAT DEMİR TEK ADAY OLURSAM GELİRİM DİYOR TEK ADAY OLSUN VEYA BAŞKA BİRİ GELSİN BU ADAMIN VERCEĞİ BİŞEY YOK şimdi diyeceksiniz karşısına nie aday cıkmıyor fikret orman o kadar muhalefet ti aday olmadı çünkü gücü yetmedi bu kulup battı 40 trilyon başkana borc var kulubu bıraktıgı gün o pararyı alacak bunun altına kim imza atar koç bile bir günde o pararyı veremez ona hangi aşk 40 tirlyon eder kim 40 trilyon verir adam kulubu borçlandırmış babasının malı gibi kullanıyor ben diyorumki hızımı 200 km hız duara çarpcaz paramparça olcaz toparlanamayacağız siz diyorsunuz ki duvarı yıkar geçeriz artık gücümüz bitti 300 bin doalr için oyuncular gelemz oldu gelenler kaçar oldu teknik adamlar dava açar oldu herkes hakkımıza ileri geri konulur oldu 300 bin dolar için aylardır transfer yapamıyoruz bu akdar rakamlar için murat aksu kıvanç oktay olsa 50 kere bittiydi transferler ama beriksiczlik işte beşiktaşımız sürükleniyor diyorum koskoca duvar var diyorum siz pembe hayalllerdesiniz bu sene başarı gelirse bile yönetim gitmeli ertuğrul sayesinde gelebilri başarı yönetim ertuğrulun kuyusunu kazıyor her sucu ona bindiriyor görmüyormusunuz ya pazartesi pazartesi 4 pazartesi geçti ne oldu bomboş 0 a 0 elde var sıfır hala mantıkdan bahsediyorsunuz bırakın polyanacılık oynamayıda gerçekelri görün beceriksizleri görün
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #114 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ya arkadaşlar uzatmaya gerek yok. İstesekte istemesekte başımızdalar. Bize düşen takımımıza destek olmak yönetime değil. Çıkıp canı gönülden mücadele etsinler, Beşiktaşlı ruhuna, duruşuna göre davransınlar başka bir isteğimiz yok. Yönetim tam anlamıyla görevini yerine getiriyor mu yada Celal Kolot o göreve layık mı bu tartışmaya açık bir konudur ama hiç kimse de kusursuz değildir. Sonuçta bizler de isteriz iyi transfer haberlerini duymak ama maddiyat el vermiyorsa yapacak birşeyimiz yok. Yönetim de boş boş konuştu işte. Kabullenmekten başka çaremiz yok. Destekten başka yol sadece Beşitaş' ımıza zarar verir.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
![]() | #115 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | darheagle, bi yerde memnuyetsizlik varsa bunun üzeri örtülemez. üstü kapalı olunca altta daha çok beslenip, büyük yıkıntılar oluşturur. sorun ufakken, en kısa dönemeçte halledilmeli. ama sen hala yönetime destek peşindesin.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #116 | ||
Guest
| daha halen besiktas yönetimi basarili diyenler bi zahmet sunu bi okusunlar: http://besiktasforum.net/forum/futbo...mi/#post381776 | ||
![]() | #117 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bak güzel kardeşim basit bi soru sordum gene ezberden gidiyorsun. O yazdığın herşeyi ben de biliyorum merak etme. Bana gene serzenişte bulunmuşsun. Ben çok genel bir soru sordum polyanacılık oynadığım flaan yok soru soruyorum ben senden cevap istiyorum alaksız şeyler söylüyorsun. Şu an itibariyle ne yapalım diyoruım sana bana cevap versene. İlk maçda çıkıp istifa mı diyelim yani ne demek istiyorsun bi anlsam. Bana zaten ıcığını vıcığını bildiğimiz olayları nie anlatıyorsun ki. Demirören gitsin eet gitsin bence de gitsin tamm ama nası gönderelim bana somut yapılcak bişeler söle. Yazı mı yazalım? Ümraniye ye gidip tepki mi gösterelim? Stadı mı yıkalım? İlk maçta bütün stadı demirören istifa diye inletelim mi? ben herhangi bi dediğine karşı çıkmıyorum sadece bunlara cevap istiyorum ya da senden somut bi öneri istiyorum. Kimse pembe hayallere falan dalmıyo yalanlara falan da inandığımız yok. Ama biz şu an için yapılacak hiç bir icraatin takıma fayda sağlayacağını düşünmüyoruz e önemli olan da takımsa fazla söze gerek yok. Eğer ki sen bana takıma zarar vermeyecek bir şekilde yönetimi gönderebilirz diyorsan işte onu merak ediyorum bunu söyle yeter. Ama bana gene gelip yok demirören de para vermiş yok gizli gizli işler var sizi gidiler siz nerden bilceksiniz falan diyeceksen bilmemiz gereken her şeyi biliyoruz merak etme. Madem demirören e mahkumuz şimdilik işin o tarafını bırakın ve takımı düşünün. Ya da takımı tamamen unutun hepimiz bir olalım yönetimi istifa ettirelim bu çok da zor deil BJK taraftarı isterse bunu çok kolay başarır. Ama ne istediğinizi ne yapmamız gerektiğini bi söylesen ona göre ben de yorum yapacağım... | ||
![]() |
![]() | #118 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #119 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | 14 yıllık başkana sebaya serdar bilgiliye ne yapıldıysa onada o yapılmalı onlar nasıl gönderildiyse oda gönderilmeli ama yapamıyorlar çünkü başka işler var karışık istenilse 1 haftada gödnerilir ama kaışık borçlardan tutun daha birçok seye kadar yapılması gretrekn şey göndermek bu kadar basit
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben takımdan memnunum. Bi kereliğine tükürdüklerini yalasınla biz birini alamıyoruz deyip susup otursunlar kimseyide almasınlar. Uygun bir zamanda da eşyalarını masalarını toplayıp evlerine geri dönsünler.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |