![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
shawnodese sen ne yaptın ya gerçekler bu kadar ulu orta ap açık söylenmezki ayıp ama ya ![]() ![]() bizim taraftara gerçekler söylemek olmz hayal peşinde taraftarı kandırmaya çalışanların yalanlarına kanmaktan memnunlar
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | eee anlaşıldı ben de ciddi ciddi tartışıyoruım hala, herkes ezberden gidiyor. Kimse saf deil herkes görüyor herşeyi de bazıları neyi ne zaman nasıl yapması gerektiğini bilmiyor ayrıldığımız nokta bu galiba.... basit sorulara bile alakasız cevaplar alıyorsam yoruldum artık herkes ayrı telden çalıyor. Anlaşılan ortayı bulayamacağız sabahtan beri bunun için uğraşıyorum ama anlaışlan siz uzlaşmadan deil dediklerinizi ezberletmekten yanasınız onların hepsini biliyorum ve size de karşı değilim ben tamamen farklı bir şey anlatmaya çalışıyorıum ama anlaşılan ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz, neyse kusura bakmayın boşuna yordum sizi de... | ||
| |
| | #3 | |||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | yönetimi desteklemeyelim ama madem göndertemeyeceğiz artık kendi haline bırakalım ne yaparlarsa yapsınlar. Biz futbolun sadece futbol olduğu yönlerle biraz ilgilenelim artık. Ben lig başladığında da yanımda oturan seyircinin takımını biraz heyecanla desteklemesini isterim güvensiz ve yönetim yüzünden sinir küpü olmuş bir halde deil. Sinirlerinizi yatıştırın biraz yapacak bişe yok, yönetim serzenişi duymaktan çok takımla ilgili yorum okumayı yeğlerim. Artık yönetim haberlerinden foruma giresim bile gelmiyor... | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gerilim politikası takımı da geriyor şu anda başta adamlar var. hani gizli işler olsun şu olsun bu olsun ; adam başta. o saydığınız adaylarda destek veriyor yönetime ne kadar istemesenizde , adamlar çağdaşlar bişey biliyolarsa paylaşıyorlar. elde olanı değerlendirmek destek çıkmak gerektiğini biliyolar...
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban Konu sensei tarafından (27-07-2007 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya iyi de sen de anlamadan beni yargılamak zorunda deilsin anlamadığın yeri söyle diyoruım onu da söylemiyorsun sadece beni sıkıştırmaya çalışıyorsun. Ben onları niye yazdım Kolot un boş boş konuştuğunu BJK ya yakışmadığını söyleyen arkadaşlar için yazdım bunları geçen sene de yapııyodur bu adam böyle olacağı belliydi mansında yazdım. Transferle alakalı bir şey demedim ki o ayrı konu.Kedni kendine konuyu transfere çekmişsin kendini haklı çıkarmak için başka şeyler yazıyorsun diyorsun ama afedersin de sen farklı bir şey mi yapıyorsun anlamadım... Benim söylemek istediğim yönetim zaten yaptıklarıyle ve demeçleriyle hiç bir zaman güven vermedi neyi bekliyordu millet. Sonuçta onlara tepki gösterilerek bu yönetim sene sonu baskı uygulanarak istifaya davet edilebilridi. Ama böyle bir şey yapılmadı şimdi transfer dönemi gelince aklı başına geldi insanların o zaman hemen organize olup lig başlamadan yönetime tepki koyulmalı. Lig başlayıp yolun yarısında deil özet olarak anlatmak istediğim bu zaten... Hiç bir şeyi ispat etmeye çalışmıyorum sen sordun ben cevapladım. Niye sanki çok alakasız şeyler söylüyormuşum gibi davranıyorsun anlayamadım. Bence Celal Kolot çok başarısız şu anda hatta bence de gelmiş geçmiş en başarısız yöneticilerden biri. Ama böyle olacağının sinyallerini verdi sırf geniş çevreyle yöneticilik yapılmaz keşke insanlar daha önce ayaklansaydı demek istiyorum. Ama ben gene anlatamamışımdır derdimi sne gene Celal Kolotu savunuyorum gibi bana onun yanlışlarını yazacaksın neyse ruhani halim bozuk heralde napiim param olsa giderdim psikoloğa ![]() | ||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |