![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gerilim politikası takımı da geriyor şu anda başta adamlar var. hani gizli işler olsun şu olsun bu olsun ; adam başta. o saydığınız adaylarda destek veriyor yönetime ne kadar istemesenizde , adamlar çağdaşlar bişey biliyolarsa paylaşıyorlar. elde olanı değerlendirmek destek çıkmak gerektiğini biliyolar...
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban Konu sensei tarafından (27-07-2007 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #132 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bak dostum anlamadığın yerler olabilir büyük ihtimalle de sorun bendedir çünkü çok uzun yazdım başıyla sonu arasında bağlantı kurmak zor olabilir biraz daldan dala atladım çünkü, sen o yerleri yazarsan ben bi daha anlatmaya çalışırım. | |||
![]() |
![]() | #133 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bak kardeşim bişeyleri bilmeni ispat etmek zorunda değilsin ama bilmiyorsanda biliyorum gibi yazılar yazmıyacaksın.neyse bu konu üstünde fazla durmayalım.şimdi transferde adı geçen hatırladığım isimleri bi yazayım dedim; Navarro,Helguerra,Edmilson,Nihat,Cole,Makalele,Hyy pia,Colin Kazım,Geremi,Vassel,Kroldrup,Cardone,Grella,Boumso ng,Zalayeta, Legrottaglie,Çaçapa,Bostajan Cesar,CesarDelgado,Cousin,Yepes,Rotten,Marchal,Assunçao,Ander son,Gravessen, ,Bonero,Luis Fabiano,Christanval,Maniche,Pellegrini hangi birini aldılar.niye alamadılar. alamıyorlarsa bunu taraftara çıkıp söyliyecekler ama yok biz istemedik falan filan geyiklerinide bırakacaklar
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
![]() | #134 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya iyi de sen de anlamadan beni yargılamak zorunda deilsin anlamadığın yeri söyle diyoruım onu da söylemiyorsun sadece beni sıkıştırmaya çalışıyorsun. Ben onları niye yazdım Kolot un boş boş konuştuğunu BJK ya yakışmadığını söyleyen arkadaşlar için yazdım bunları geçen sene de yapııyodur bu adam böyle olacağı belliydi mansında yazdım. Transferle alakalı bir şey demedim ki o ayrı konu.Kedni kendine konuyu transfere çekmişsin kendini haklı çıkarmak için başka şeyler yazıyorsun diyorsun ama afedersin de sen farklı bir şey mi yapıyorsun anlamadım... Benim söylemek istediğim yönetim zaten yaptıklarıyle ve demeçleriyle hiç bir zaman güven vermedi neyi bekliyordu millet. Sonuçta onlara tepki gösterilerek bu yönetim sene sonu baskı uygulanarak istifaya davet edilebilridi. Ama böyle bir şey yapılmadı şimdi transfer dönemi gelince aklı başına geldi insanların o zaman hemen organize olup lig başlamadan yönetime tepki koyulmalı. Lig başlayıp yolun yarısında deil özet olarak anlatmak istediğim bu zaten... Hiç bir şeyi ispat etmeye çalışmıyorum sen sordun ben cevapladım. Niye sanki çok alakasız şeyler söylüyormuşum gibi davranıyorsun anlayamadım. Bence Celal Kolot çok başarısız şu anda hatta bence de gelmiş geçmiş en başarısız yöneticilerden biri. Ama böyle olacağının sinyallerini verdi sırf geniş çevreyle yöneticilik yapılmaz keşke insanlar daha önce ayaklansaydı demek istiyorum. Ama ben gene anlatamamışımdır derdimi sne gene Celal Kolotu savunuyorum gibi bana onun yanlışlarını yazacaksın neyse ruhani halim bozuk heralde napiim param olsa giderdim psikoloğa ![]() | ||
![]() |
![]() | #135 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Herkez transfer işini çok kolay sanıyor arkadaşlar en ufak bir hatanız sizi 4-5 milyon dolar zarara uğratıyor bunu hepimiz gördük. Ertuğrul hoca adam beğenmiyor sistemine uygun adam arıyor ancak yönetimin önerdiği anlaşma sağlayacak adamlarıda istemiyor. Peki burda sorun Yönetimdemi? Ertuğrul hoca en çok navarro yu istedi onda da sevilla bırakmadı. burda suç Kolot'un mu ? Arkadaşlar herkez çok ister transferi çabuk bitirmeyi fakat dediğim gibi en küçük hatanız size büyük zarar veriyor. | ||
![]() |
![]() | #136 | |||
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
![]() | #137 | |||
![]() |
![]() | #138 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam hocam zaten ben de yanlış anlaşılma olmasın die uzatıyordum kimseyle tartışmak deil amacım taraftarın artık sadece takıma yoğunlaşmasını istiyorum sadece çünkü bu insanlarla o tribünde bir sezon geçireceim kafası başka yerde olan taraftarlar görmek can sıkıcı oluyor. Takımın başında aklı başında bi hocamız var yönetimin takımın motivasyonunu bozmasına izin vermeyeceğini düşünüyorum. Neyse saygılar... | ||
![]() |
![]() | #140 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |