![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | tabi helguerayı da ertuğrul istemedi sence bu doğrumu bu yöentim ertuğrulun kuyusunuz kazıyor ayrıca nevzat demir tek başıma aday olursam gelirim dedi ve nevzat demir gelirse yıldırım demirörenden bin kat daha iyi başkanlık yapar ayrıca tesisleri bize bağışladı daha ne yapsın
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ertuğrul'un bu adamı kesin alın dediği adam hiç mi yok? versinler para alsınlar! | ||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o gönderilenler de sizin yüzünüzden gönerildi+ yapılan trasferleri zamanında herkes beğendiii ailton ilk golü uaktan atınca oooo süper adam yine siz dediniz. tigana gelince ooo süper takım uçar şimdi yine siz, yine siz...
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban | ||
| |
| | #6 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | evet sağlamdan daha iyi bilebiliriz çünkü bakiyi hala kadroda tutuyor o adamın ilk 24 de bile tutmaması lazım buna 100 beşiktaşlıya sorsan 95 i öyle derken hala nie tutuyor ?
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | devam edin böyle ben beşiktaşlılık görevimi yapıp tepkimi koydum , o ruhla büyğdüm biliyorum şu an destek olamız gerektiğini gerisi size kalmış ne desem boş size şu anda...
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | sensei sen yanlış anlıyosun. destek olacaksan takıma olacaksın ama işleri yoluna koyamayan, transferi bitiremeyen, klübü borca sürükleyen yönetimede körükörüne destek olmayacaksın. bu takıma zarar vermektir. camiada çatlak ses çıkmasın derken klübün batağa saplanmasına, yanlış yönetilmesine tepkisiz kalmazsan asıl zararı verirsin | ||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |