![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | millet dalga geçiyo ya cisse'mi dünya yıldızınız diye böle açıklama yapmasalar görev adamı cisse oynasın faydalı olsun isterim tabi ama parasız gs'lilerin bile diline düştük ya | ||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ben de aynı dertteyim zaten.
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #73 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #74 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kasanda paran yoksa, sen ne diye carlos u gölgede bırakacak yıldız alacam diyosun. mikmişim carlosunu. sezon bittikten sonra cisse, yepes bi de brezilya liginden bi forvet alsaydın sana kim ne diyecekti. imza töreninde tv ye çıkıp, ünlü olmak sevdasında bu adamlar. bunlardan bize ne fayda gelecek ki. sen paraları f.sonkaya ya, m. doğan a, tayfun a, ali güneşe dök, gs okanla sonkayaya ne teklif ettiyse iki katını önererek transfer yap sonra da aynı galatasaray ın geçen seneki hali gibi ağzını havaya aç. rakam ne kadar doğru bilinmez ama, 2 milyon euro yu veremiyorsan sen neden italyaya gidiyosun. sadece konuşuyorlar ve de çok boş konuşuyorlar. bu yönetim de ne kasada paramız kaldı, ne duruşumuz kaldı. işimiz gücümüz fenerle sidik yarıştırmak oldu. konuyu açan arkadaş biliyosanız siz yapın transferi demiş. ben yönetici miyim yoksa taraftar mıyım. benim işim gidip inönüye 90 dakika takımımı desteklemek olur ancak. yöneticilik ve transfer profosyonellerin işidir sonuçta. profosyonel deilsen soyunmayacaksın böyle bir işe. ayrıca çıkıp da boş boş konuşmayacaksın yıldız alacağız diye. 2 milyon euro vermeyle bu işler olmaz. parayı veren yönetime girer manığının da ne kadar aptalca olsuğunu anlamış olduk. murat aksunun da neden bu yönetimde olmak istemeyişini çok iyi anladım.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK Konu candankolik tarafından (27-07-2007 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #75 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
| |||
![]() |
![]() | #76 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 48
![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | her yil takimlar transfer yaparak takimlarini guclendiriyorlar elbetteki oyuncu alinacak lazim olan bolgelere eger sampiyonlar ligine iyi bir derece yapmak istiyorsan ligde sampiyon olmak istiyorsan oyuncuda lazimsa ki su anda bazi bolgelere lazim yapilacak her seyin bir degeri var eger almak istiyorsan degerinide vercksinki oda sana oynadigi oyunla karsiligini versin hem ne demek biliyorsaniz siz yapin taraftar olarak herkes takiminda yildiz oyuncu gormek ister egerki yonetime gelmislerse tarnsferide onlar yapacak taraftara dusen gorev sahada takimina destek olmak ve takimin lisansli urunlerini almak ama transfer yapmak yonetimin isi | ||
![]() |
![]() | #78 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kardeşimin yazdığı yazıyada bir şey diyemiyorum.belki haklısındır.senin anlattıpın konulara bir başka bakışta benden olsun. ilk başta başlık acayip iç gıcıklatıcı olmuş.yani çok biliyorsanız siz yapın demek yönetim mükemmel çalışmış tüm sözlerini tutmul gibi sitem etmişin.bak güzel kardeşim transferi ben yaparsam yönetim kurulu ne iş yapar. sen kombineni alacan,lig tv ni alacan,lisanslı ürününü alacan sonra... ülkemizde ve yurt dışında transferlerin genel karakterisliği T.d. nin en çok istediği futbolcularla, normale doğru uzanan tarnsfer listesini rapor halinde Y.K sunar.YK bu isteğe uygun çalışmalara başlar.liste kabarıkta olsa fiyatları bakılır ve aralarından klübün menfeati icabı en uygunlarıyla görüşmeye girilir.burda hemfikirmiyiz? o zaman sormak lazım 1-yöneticilerden birisi çıkıp yıldız futbolcu alacaz dedimi.aradan geçen zaman zarfında biz yıldız değil nokta transfer yapıcaz dedilermi! 2-bu zamana kadar listemize giren futbolcuları say desem sayabilirmisiniz.bu sene ince elemek sözünü popüler hale getiren yöneticiler kaç futbolcuyla görüşmüşler! 3-kendi alamadıkları futbolculardan sonra neden biz istemedik yada hocamız istemedi diyerek bir şeylerin arkasına sarıldılar. bu böyle sürer gider. son olarak;Beşiktaş seyircisi hiçbir zaman yıldız futbolcu istemedi,böyle şımarıklığıda hiç bir zaman yapmaz.ama stratejisi olmayan önüne gelen her futbolcuya teklif götürüp sonrada hocaya danışma mantığını kimse bize açıklayamaz.ince eleyip sık dokuyacaz deyip 2 dakika sonra listemizdeki futbolcular hakkında çok fazla bilgiye sahip değiliz ama arasında birisini transfer edicez demek yanlış bir söylemmidir yoksa yönetici acemiliğimidir.Delgadolar,Ricolar vs alınmadan önce günlerce konuşulmuş ve karalı bir transfer politikası sürdürülmüştür.sezonun başlamasına ve çok yakında müthiş bir maç trafiğine girecek olan takıma bundan sonra alınacak yani ince elenecek futbolcu ne kadar yarar sağlar. kalburüstü futbolcular değişik takımlara transfer olurken böyle çaresizce taraftarı oyalamak hiçte etik bir davranış değildir. çıkarlar seyircinin karşısına bizde para yok transfer yapamıyoruz ama bu kadroyla elimizden geleni sonuna kadar yapacağız desinler gırtlağım patlasıya kadar destekleyeyim.ama bize açıklama yapmayıp yok bu benim annaneme benzşyor gibi kıyaslama yapmak bize yakışmaz diye düşünüyorum.neyse bu konu anlatmakla bitmez ama onlardan tek isteğim yol yakından bırakmaları.
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |