Beşiktaş'ın Mısırlı futbolcusu Ahmed Hassan, alacağı olan 120 bin doların 2 gün içinde verilmemesi halinde FIFA'ya gideceğini söyledi.

Teknik direktör Tigana'nın yeni sezonda kadrosunda görmek istemediği Ahmed Hassan, kendisine muhatap olacak yönetici bulamadığını ve parasını almadan ülkesine gitmeyeceğini açıkladı. Siyah-beyazlı takımda kalmak istediğini, ancak bunun için kimsenin uğraş vermediğini söyleyen Ahmed Hassan "Mısır'daki Afrika Kupası'nda turnuvanın en iyi futbolcusu seçildim. Döndüğümde kulübün bana plaket vereceğini sanarken bir de baktım ki, bana '2 gün geciktin, cezalısın PAF Takım'a gideceksin' dediler. Böyle bir şey olur mu? Takımda bazı disiplinsiz hareketler oldu; hoca ile kavga edip özür dilemeyenler bile oldu, bırakın cezayı, 11'de oynadılar. Ben Beşiktaş'ı da Mısır'da temsil ettim. Tebrik için yönetimden arayan bile olmadı" diye konuştu
Sakatlığı nedeniyle Trabzon maçında forma giyemeyecek olan A.Hassan. para meraklısı bir insan olmadığını sözlerine ekleyerek şöyle devam etti: "Para benim için önemli değil. Ama ortada hakkım olan bir şey var. Bugüne kadar uzun süreler para alamadığımız oldu. Hiçbirinde ses çıkarmadım. G.Saray'da futbolcular idmana çıkmadılar. Ben bunları yapmadım. Yapmazdım da. Ancak ne kadar ilginç ki yöneticiler menajerim Alper'in telefonlarına çıkmıyor. Erdil Arpacı'ya da sordum 'Öderiz' dedi. Ama dedikten sonra kaç gün geçti. Hâlâ ses yok. Eğer cuma ya da cumartesi gününe kadar 120 bin dolarım ödenmezse FIFA'ya şikayet edeceğim. Buna da üzülüyorum. Anderlecht ile anlaştım ama imza atmadım. İngiltere'den de görüşmelerim var."
Kaynak:
www.kartalhaber.com