![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #171 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insallah besiktasimiza faydalli olur.. Ertugrul hoca bukadar bekliye bekliye .. veto vere vere.. insallah iyi adam secmistir. Adeta Oyuncu Pazara döndü.. ablaaa veya abiii nekadar bu ?? almicam.. buda nekadar.. ??? iyi bi veto verim suna.. bi pazari gezip sonra birdaha gelirim belki.. ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #176 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ewet arkadaşlar, yoğun aramaların sonunda Diatta'nın bu sezon attığı tek golün videosunu buldum.. altında da yedikleri gol var.. burda da kademe hatası yapmış gözüküyor.. attığı golden çok yediği daha çok dikkatimi çekti.. ama en azından sahada hiç görmeyenler için bulabildiğim tek video: OGCN.net - Nice-Saint Etienne : Les buts en vidéo | ||
![]() |
![]() | #177 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Transfer yapmak icin transfer yapmiyacagiz dediler, kaliteli stopper alacagiz dediler, gittiler St. Ettienne nin bile artik istemedigi, 32 yasinda bir sag bek aldilar. Ben bu isi anlamadim. ![]() Galiba avrupada bize baska gelecek adam bulamadilar. Transfer yapilmasi icin transfer yapildi bence. Insallah yaniltir beni. Hayirlisi olsun... | ||
![]() |
![]() | #178 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #179 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1 seneden fazla bu forum sıtesıne uyeyım we bır ıkı mesaj dısında hıc yazmamısdım gereksız tartısmalara gırmemek ıcın kı her gun duzenlı takıp edıom sıteyı ya benı bıle bu kadar delı edıp buraya yazdırdılarsa yonetım ıstıfaaaaaa baskada bı sey demem ![]() | ||
![]() |
![]() | #180 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | forvet hatina transfer beklemekte bu saaten sonra bence bi hata olur. haftaya cikar c. kolot bir aciklama yapar nobre ve buragin sakatligi gectiginden dolayi ve takimdaki dengeleride bozmak istemedigimizden yabanci "yildiz" forvet arayislarindan vazgectik. su anda genc ve yetenekli forvetlere sahibiz gerek duyarsak devre arasinda takima bir yildiz oyuncu katariz. ( insallah beni yaniltirlar ve bi süpriz yapar yildirim demirören) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |