![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #242 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Kaç Tane Topcu İçin Hava Alanında Ağac Olurdu Taraftar Kesin Anlaşmaya Varıldı İmza Atmaya Geliyor Haberlerine İnansaydı..
__________________ ..Not Found.. | |||
![]() |
![]() | #243 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Diatta Yarın İmza Atacak 02.08.2007 20:05 Bugün İstanbul'a gelen ve sağlık kontrolünden geçen Senegalli Lamine Diatta, yarın (3 Ağustos) saat 14.00'te Ümraniye'de sözleşme imzalayacak. Diatta, bugün öğleden sonra Acıbadem Hastanesi'nde Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur'un nezaretinde bir dizi testten geçirildi. Senegalli futbolcu yarın saat 14.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde sözleşmeye imza atacak.
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #244 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gereksiz tranfser ya onun yerine birtane yabanci forvet ve birde kaliteli ortasaha yabanci alirdim
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #246 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
bu transferi yönetim Ertugrul hocamız cok istemesi üzerine gercekleştirildi bunun için transfer konusunda herhangibir endişem yok . bu transferle defansın ortasında ve sag tarafında alternatif cogaldı ve SAĞLAMlaştı. bu transferden süphesi olanlar vardır eminim ama Kesinlikle kalitesi tartısılmaz Beşiktas degerleri ön Planda bir takım yaratan hocamız onayladıgı bir transferden kimsenin şüphe etmemesi gerekir unutulmasınki bundan önce 8 oyuncu oyun anlaayısına uymadıgı için reddetmişti Ertugrul hocamız onun için kimse sıkıntı yapmasın kendine ... Son olarak Sherrif macında herkesin unuttugu Beşiktaş Degerlerini güvenip sahaya süren hocamıza ve onun yüzünü kara cıkarmayan genç oyuncularımıza HELAL OLSUN...!
__________________ En SAĞLAM Beşiktaş Geliyor ..! Yuvana Hoşgeldin ERTUĞRUL SAĞLAM...! | ||
![]() |
![]() | #247 | ||
Guest
| Diatta sinyalleri Beşiktaş, Fransa liginde top koşturan Senegalli oyuncu Diatta’yı almaya karar verince, Fransa’da bulunan, futbolu çok çok iyi bilen dostlarıma sordum. Hayret ettiler “Beşiktaş Diatta’dan başka oyuncu bulamadı mı” dediler. Daha da ileri gidenler “Diatta penaltıdan başka bir iş yapmaz” dediler. Daha neler söylediler. Ama bakıyorum Ertuğrul Hoca “Diatta’ya kefilim” diyor. O zaman söyleyecek bir şey yok. Dilerim Diatta’yı kötüleyenler değil, Diatta’ya kefil olan Ertuğrul Hoca haklı çıkar. Kaynak: Sansal Büyüka - Maraton Konu pasadena_1903 tarafından (03-08-2007 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | #250 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Diatta İmzayı Attı 03.08.2007 15:01 Senegalli Lamine Diatta, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza Törenine Asbaşkan, Jimnastik ve Atletizm Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Behçet Ümitlen ile Voleybol, Hentbol, Kürek ve Boks Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Bülent Deriş de katıldılar. Sayın Ümitlen yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hocamızın isteği doğrultusunda aldık. Camiamız'a hayırlı olsun.' Senegalli futbolcumuz Lamine Diatta ise, konuşmasına Türkçe olarak başladı. 'Merhaba Beşiktaş, ben geliyorum' diyen Diatta, burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Diatta, şunları söyledi: "Çok büyük hedeflerimiz var, hepsini başaracağız. Türkiye'yi biliyorum ve adaptasyon sorunu yaşamayacağımı düşünüyorum. Dünya Kupası'nda İlhan'ın attığı gol en kötü anılarımdan birisiydi. Yapılan bütün sağlık kontrollerinden geçtim. Herhangi bir sorunum yok, olsaydı çıkardı. Hocamla görüşüp çalışmalara başlayacağım. Hazır olduğumu söyleyebilirim. Son maçımı 17 Haziran'da yaptım. Ordu ile de antrenmanlar yapıyordum." Konuşmaların ardından Lamine Diatta, basın önünde 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |